Films & Series

Deze 6 kerstfilms kun je binnenkort al bingen op Netflix!

Ho ho ho! Het duurt misschien nog even maar kerstmis is in het vizier! En dat betekent: zoetsappige kerstfilms. Netflix biedt weer een prachtige collectie aan films aan, en ook dit jaar zullen er nieuwe kerstfilms verschijnen. Dit zijn de nieuwste kerstfilms op Netflix en wanneer je ze kan aanschouwen.

A Boy Called Christmas op Netflix

We beginnen met een van de grootste kerstfilms van dit jaar: A Boy Called Christmas. Deze film gaat over Nicolaus die op zoek is naar zijn houthakkers vader. Hij en zijn kleine trouwe muis gaan op avontuur en op zoek naar het dorp van de elfen: Elfhelm. De hoofdrol van deze film wordt gespeeld door niemand minder dan Nederlands acteur Michiel Huisman! Verder kun je bekende acteurs als Maggie Smith (Minerva Anderling in Harry Potter) en Kirsten Wiig. De film is gebaseerd op het boek van Matt Haig. De film zal in november verschijnen.

1000 Miles from Christmas op Netflix

Deze nieuwe Netflix Original film is een kerstvertelling (yes!) en een romantische komedie (double yes!). De film vertelt het verhaal van een 30-jarige man die zich verzet tegen de magische kerstsferen. Hij moet leren zich mee te laten nemen en het feest te omarmen. Deze film is Spaans gesproken (A Mil Kilómetros de la Navidad). Je kunt deze film bekijken op Netflix vanaf december.

Netflix’ A Castle for Christmas   

In deze avontuurlijke familiekomedie reist een bekende schrijfster uit Amerika naar Schotland om een kasteel te kopen. Maar dat gaat niet door de norse eigenaar van het kasteel. Hij is een Schotse hertog en wil het kasteel niet verkopen aan een buitenlander. Dit leidt tot onenigheid maar er gebeurt iets wat beide niet verwachten. Je kunt deze heerlijke film aanschouwen vanaf eind 2021.

Netflix’ De Familie Claus 2

Omdat het eerste deel van deze kerstfilm een groot succes was kunnen we ons nu verheugen op deel twee. In het tweede deel, heeft Jules Claus het kerstfeest onder de knie en hij maakt zich met zijn opa klaar voor het volgende feest. Maar een bijzondere brief verandert alles. De Familie Claus is een film voor het hele gezin en is eind 2021 te zien op Netflix

Happiest Season op Netflix 

Deze heerlijk moderne kerstfilm gaat over een jonge dame die tijdens kerst haar vriendin ten huwelijk wil vragen. Er staat alleen een ding in de weg: ze is nog niet uit de kast gekomen bij haar familie. Deze kerstfilm kan je al zien op Netflix en actrices Kristen Stewart en Mackenzie Davis spelen de hoofdrol.

Love Hard

Vampire Diaries Fans opgelet! In deze film speelt namelijk niemand minder als Nina Dobrev (Elena) de hoofdrol. De film gaat over een journaliste die niet bepaald succesvol is in de liefde. Ze wil een jongen verrassen die ze ontmoet heeft via Tinder maar komt achter de harde waarheid. Je kunt deze romantische komedie vanaf eind 2021 zien op Netflix.  

Lees ook:

Deze sterrenbeelden zijn echte kerstgekkies die niet meer willen wachten op Kerst

Vergeet de kersttrui: met deze kerstlegging steel jij de show deze decembermaand

Deze 14 kerstfilms op Videoland kun je deze oktober al bingen!

Beeld: istock