Lifestyle

Zo organiseer je een Halloween party als de meiden uit Mean Girls

Het is over een paar weken alweer Halloween en hoe leuk is het om een Halloween party te organiseren als de meiden in Mean Girls? Gooi die oude kostuums van vroeger, maar weg, want we gaan all the way in Mean Girls stijl!

Halloween party organiseren

Halloween party organiseren als Mean Girls

 

Sletten kostuum

Zoals de meiden van Mean Girls het zo mooi kunnen verwoorden is Halloween de enige feestdag van het jaar waar je zonder schaamte een sletten kostuum kunt dragen en daar moet je dan ook goed gebruik van maken. Organiseer een Halloween party waar iedereen zich aan de dresscode van Mean Girls moet houden. Zo kun je onder andere verkleed gaan als een sexy, maar enge verpleegster of als de duivel. Mannen maak je vooral niet druk, want jullie kunnen dit jaar verkleed als de deelnemers van Squid Game. Hoe leuk?

Halloween party organiseren

 

LUCIDA – Psychopathische verpleegster kostuum  – Bol.com – €24.98

 

Halloween snacks

Als je een Halloween party gaat organiseren kom je natuurlijk niet met paprika chips weg, maar zijn lekkere Halloween snacks echt een must. Zo zou je bijvoorbeeld cupcakes kunnen bakken en er met fondant een bloederig oog op kunnen maken of als je iets meer into makkelijke snacks bent zou je ook gewoon popcorn met ogen en chocolade spookjes kunnen kopen!  

 

Halloween party organisren

 

Halloween drankjes

De drankjes moeten als je een Halloween party gaat organiseren natuurlijk ook helemaal bij het thema passen en daar hebben wij wat op bedacht. Je zou voor jouw feestje namelijk Negroni punch kunnen maken. Deze punch is binnen een hand om draai gemaakt en past helemaal bij het thema door de rode kleur. De ingrediënten die je nodig hebt zijn sinaasappel, ijsblokjes, London Dry Gin, Campari en rode vermouth. Dan is het alleen nog de bedoeling dat de sinaasappel in stukjes wordt gesneden en de verschillende soorten alcohol in jouw punch in balans zijn en klaar is kees.

Als je een soort alcohol op jouw feestje toch een beetje weinig vindt, kun je natuurlijk altijd ook flessen wijn in huis halen, want daar wordt iedereen blij van!

Mooie decoraties

Omdat jouw Halloween party helemaal in Mean Girls stijl gevierd gaat worden kunnen mooie decoraties natuurlijk niet ontbreken. Zo zou je om alles extra spooky te maken witte lakens met enge tekstjes op kunnen hangen door het huis of bijvoorbeeld pompoenen uit kunnen hollen met enge gezichtjes. Maar je kunt ook hele leuke Halloween slingers en ballonnen kopen om het geheel een stijlvolle touch te geven.

 
Beeld: I Stock