News

Leuk baby nieuws: Terror Twin-Sharon is bevallen van een dochtertje

Sharon Iepema zou je moeten kennen van haar spraakmakende deelname met haar tweelingzus Esmee aan Ex on the Beach. Ze is haar wilde haren inmiddels wel verloren. De girl is namelijk bevallen van een dochtertje. Hoe lief?

Sharon Iepema van Terror Twins is bevallen 

Op de Instagram Stories van tweelingzus Esmee kunnen wij een beetje meekijken met de bevalling van Sharon. Zo vertelt Esmee onder andere dat het gisteren de dag was dat zij tante ging worden en zien we Sharon in de auto naar het ziekenhuis liggen. De baby liet even op zich wachten, maar via de Instagram Stories van Esmee krijgen we toch al een kleine sneak peak, waar de trotse tante bij schrijft: “Je bent nu al zo prachtig. Ik hou nu al zo ontzettend veel van jou klein prinsesje.” Helaas weten we nog niet hoe het dochtertje van Sharon heet, maar een ding weten we in ieder geval al zeker als het dochtertje van Sharon een beetje op haar mama en haar tante lijkt dan hebben de girls heel wat met haar te stellen… Wij wensen de twins heel veel liefde en geluk toe!Sharon bevallen van een dochtertje

Bron: Instagram @esmee_ipema

A Star Is Born

Daarnaast zijn Sharon en Esmee net als Jethro uit de Bachelorette ook te zien in het realityprogramma A Star Is Born, waarbij de reis vanaf de zwangerschap tot aan de geboorte van het dochtertje van Sharon wordt vastgelegd. We kunnen de eerste aflevering van de nieuwe serie vanaf 27 oktober op Videoland zien en wij zijn reuze benieuwd hoe de twins de zwangerschap samen hebben beleefd!

 

Beeld: Bruno Press