News

FOTO: Heeft Temptation Island-Delphine een nieuwe vriend?

De afleveringen van Temptation Island 2021 worden steeds sappiger en er word flink gespeculeerd over wie er nog samen zijn. Maar twijfels slaan toe bij Delphine en Bert. Want we zien wel een heel mannelijk overhemd in de badkamer van Delphine hangen… Is dat een nieuwe lover of zijn Bert en Delphine nog steeds bij elkaar?

 
Heeft Temptation Island 2021 Delphine een nieuwe vriend?

Het meest besproken koppel van Temptation Island 2021 is toch wel Bert en Delphine. Het Belgische koppel heeft al tien jaar een relatie, maar in de vorige aflevering zag Bert het niet meer zitten. Eerder werd er al gespeculeerd over de nieuwe lover van onze Bert. Fans dachten dat het helemaal over was tussen Delphine en Bert, maar daar zijn we niet meer zo zeker van….

Sinds Temptation Island 2021 is Delphine behoorlijk afgevallen en het lijkt er ook op dat de dame wat zelfverzekerder is geworden. Dat was ook te zien op een spiegelselfie van Delphine, maar dat was niet het enige wat haar volgers opviel. Je ziet namelijk in de reflectie van de spiegel een wel heel mannelijk shirt hangen.
 

@shaunivermeulen84

temptation volgers hier?? #temptationisland #fyp

ā™¬ Oh No – Kreepa

Heeft Delphine uit Temptation Island 2021 een nieuwe lover?

Ah oh, Delphine! Was dit de bedoeling? De eigenaar van het shirt is nog niet bekend maar wij vinden dit wel een outfit voor Bert. Zouden de twee dan toch weer bij elkaar zijn? Of heeft Delphine een nieuwe Bert gevonden? Wij zijn benieuwd en kunnen niet wachten op de aankomende aflevering van Temptation Island 2021!

Lees ook:

FOTO: Delphine uit Temptation Island heeft een compleet andere look

Temptation Island 2021: aflevering 8 zorgt voor woede en emoties in de villa

 

 

Beeld: tom cornelissen