News

Zien: Laura Ponticorvo doet mee aan ‘A Star Is Born’ op Videoland

We kunnen weer een nieuwe serie toevoegen aan ons lijstje met ‘nog te bekijken series’. Er staat namelijk weer een nieuwe reality serie voor de deur. Vorige week schreven we al over de nieuwe reality serie van Famke Louise, maar ook influencer Laura Ponticorvo is binnenkort te zien op Videoland. 

Influencer Laura Ponticorvo maakte gisteren op haar Instagramaccount bekend dat ze binnenkort te zien zal zijn op Videoland. Inmiddels is Laura bevallen van haar eerste kindje, en tijdens dit avontuur zijn zij en haar man Ryan op de voet gevolgd door een cameraploeg. Stap voor stap, alles is vastgelegd.

A star is born

In de caption geeft Laura aan dat er in de serie veel te zien zal zijn. Veel mooie momenten, maar ook zeker veel emotionele momenten. ‘De hobbelige weg naar zwanger worden toe, tot aan een geweldige zwangerschap waar ik letterlijk doorheen danste tot aan m’n ziekenhuisopname en de vroeggeboorte van ons meisje’, schrijft ze. Genoeg te zien dus, in de reality serie genaamd ‘A star is Born. De serie is vanaf 27 oktober te zien op Videoland. 

Bron: Laura Ponticorvo's InstagramBeeld: Brunopress.nl