News

Hilarisch: deze penisvaas laat jouw planten sowieso opvallen

Vazen zijn er te vinden in allerlei soorten en maten. Net zoals… het mannelijke geslachtsdeel. En als je die twee nou zou combineren? Ehh… Wat? Ja, mix de vaas met het geslachtsdeel van de man en je hebt het: een penisvaas. En ze zijn ook nog eens echt te koop. Da’s toch hilarisch? Hier shop je een penisvaas. 

De visite zal waarschijnlijk wel even raar opkijken, bij het zien van een plant in een penisvaas in de vensterbank. Maar een ding is zeker: origineel is ‘ie wel. The Potted Plant verkoopt vazen in verschillende kleuren. Zo kun je gaan voor een marmeren pot, maar heb je ook de kleuren goud, zwart en wit. 

Vaas in vorm van penis

Een penisvaas kost je 27,50 dollar. Omgerekend in euro’s zal dit zo ongeveer €23,80 kosten. Je bestelt de vaas via deze website. Helaas zul je wel even moeten wachten. De vazen zijn zo razend populair, dat er op de website al wordt aangegeven dat je uit moet gaan van een wachttijd tot 6 weken. Maar uiteindelijk is het eindresultaat best het wachten waard, toch? En als je nou denkt: dit wil ik liever niet in mijn woonkamer hebben staan, dan is het altijd nog een hilarische cadeautip!

Beeld: The Potted Plant