Films & Series

Squid game uitgekeken? Dan vind je deze Netflix series ongetwijfeld ook leuk

Het is bloederig, spannend en een complete mindfuck. Squid game is al een paar weken de meest bekeken serie op Netflix. Binnen vier dagen na toevoeging belandde Squid Game op nummer één in de top tien. Jammer genoeg heeft de Zuid-Koreaanse serie maar negen afleveringen en hadden we hem na een dag bingwatchen uit. Daarom voor alle Squid Game fans: deze series ga jij nog meer tof vinden.

La casa de papel op Netflix

Als je deze serie nog niet kent word het tijd dat je deze gaat zien. Deze spaans gesproken serie gaat over een groep criminelen die onder leiding van een professor de Koninklijke Munt van Spanje gaan overvallen. Deze serie is iconisch voor Netflix en door het nieuwe seizoen staat deze serie in de top tien van de streamingsdienst. Net als bij Squid Game word er in deze serie gebruik gemaakt van maskers, en manipulatie. Bella Ciao!

Alice in Borderland op Netflix

Alice in Borderland is een Japanse serie die net als Squid Game in de top tien van best bekeken series staat. Fans van Squid Game beweren zelfs dat deze serie nog beter is. Mmm, dat moeten we maar eens zien dan! De serie gaat over een jongen genaamd Arisu. Hij heeft geen baan, geen geld en een beetje een triest leven. Arisu beland samen met zijn vrienden in een parallelle versie van Tokio. Om levend uit deze wereld te komen moeten de vrienden strijden in een reeks dodelijke spellen. Gaat dat ze lukken?

Black Mirror op Netlix

Wij vinden dat deze serie absoluut in dit rijtje moet omdat deze serie je aan het denken zet. Net als Squid Game is Black Mirror een shockerende serie die je niet zomaar vergeet. Black Mirror is een serie waar je elke aflevering los kan kijken. In elke aflevering komen de meest heftige dilemma’s naar voren en de grootste vraag is: wat als technologie ons leven overneemt? Black Mirror laat zien wat de toekomst kan zijn als we technologie verder laten ontwikkelen. Black Mirror is de spiegel die je niet durft voor te houden.

Snowpiercer op Netflix

Snowpiercer speelt zich af in de toekomst. De wereld is onleefbaar geworden en een trein rijdt met een flinke snelheid rondjes om de aarde. Aan boord van de snowpiercer word gestreden om macht en word er misbruik gemaakt van rijkdom. Net als Squid Game kan je bij deze serie een flinke portie geweld, mindgames en machtmisbruik verwachten. Grab the popcorn!

Orphan Black op Netflix

Het is al een tijdje geleden dat het eerste seizoen uit kwam, maar dat maakt hem zeker niet minder kijkwaardig. Deze serie kan je van begin tot eind bingwatchen dus je zult je zeker nog een tijdje vermaken. Orphan Black gaat over het maken van klonen. Sarah is een alleenstaande moeder en zonder dat ze dat weet, een kloon. Als een vrouw die precies op haar lijkt zelfmoordpleegd voor haar neus, neemt ze haar identiteit over. Sarah probeert de waarheid te achterhalen maar raakt verstrikt in een gevaarlijk spelletje waar iedereen het op haar heeft gemund.

View post on Twitter

Weet jij al welke serie je na Squid Game gaat kijken?

Lees ook:

Wil je hebben: dit pak van Squid Game is dé Halloween outfit dit jaar

Squid Game fans opgelet: er zit een bizarre fout in de eerste aflevering

 

 

 

Beeld: Unsplash

Must reads 👀