Films & Series

Squid Game fans opgelet: er zit een bizarre fout in de eerste aflevering

Je hoeft TikTok of Instagram maar te openen en je weet: Squid Game is hot. De nieuwe Netflix-serie is ontzettend populair en dat begrijpen wij heel goed. Maarre, is jou dít bizarre detail in de allereerste aflevering ook opgevallen?

Squid Game fans opgelet: er zit een bizarre fout in de eerste aflevering

Je kunt er eigenlijk niet meer omheen: de nieuwe Netflix hitserie Squid Game. Overal kom je memes, video’s en appreciation posts tegen van de spannende Zuid-Koreaanse serie. In Squid Game zien we hoe honderden kandidaten tegen elkaar moeten strijden in dodelijke spellen uit hun kindertijd. Weten de kandidaten het spel te winnen, dan gaan ze door naar het volgende spel. Met verliezers loopt het wat minder goed af. Die worden namelijk gelijk vermoord. De uiteindelijke winnaar krijgt niet alleen een enorm geldbedrag, maar blijft ook nog eens in leven (enne, dat is behoorlijk priceless als je het ons vraagt).

De eerste aflevering van Netflix’ Squid Game 

De Netflix-serie is dus populair, maar er is één detail dat veel kijkers én de deelnemers over het hoofd hebben gezien. Via social media gaat er namelijk een beeld rond uit de allereerste aflevering van Squid Game. Het gaat om een beeld uit de slaapzaal van de deelnemers, en dan vooral de muren van de slaapzaal. Op de muren staan namelijk de verschillende spellen die de kandidaten moeten doen afgebeeld op de muren.

“Voor degenen die Squid Game hebben gezien: ben ik aan het trippen of hebben jullie de tekeningen op de muren ook opgemerkt?”, vraagt een kijker zich af. “Ze gaven aan wat het volgende spel zou worden.” Een andere kijker vraagt zich af of niemand van de deelnemers deze tekeningen heeft opgemerkt. Misschien was het dan voor veel kandidaten wel heel anders afgelopen…

Wil je hebben: dit pak van Squid Game is dé Halloween outfit dit jaar

Beeld: Netflix