News

ZIEN: Dit is de betekenis van het liedje Watermelon Sugar van Harry Styles

Wij zijn obsessed met het liedje Watermelon Sugar van Harry Styles, maar we hadden al die tijd eigenlijk geen idee wat de betekenis van de song was. Nu heeft Harry himself tijdens een concert verklapt waar het liedje nou écht overgaat en dat moet je zien…

Betekenis Watermelon Sugar Harry Styles

Het is Harry Styles twee jaar lang gelukt om over de betekenis van zijn banger Watermelon Sugar te zwijgen, tot nu want de boy heeft tijdens een concert verklapt waar het liedje nou echt over gaat. Wij hebben de afgelopen jaren dan ook net als alle andere fans van Harry flink zitten speculeren wat de betekenis van het liedje kon zijn. En toen een journalist hem vroeg of de song over orale bevrediging ging kon Harry alleen maar zeggen: “Is dat waar het over gaat?” Toen vonden wij het allemaal nog verwarrender worden….

Het orgasme van de vrouw in WaterMelon Sugar

Al die tijd zaten wij helemaal naast de betekenis van Harry Styles zijn song Watermelon Sugar, want toen Harry zijn nummer aankondigde tijdens het concert in het Amerikaanse Nashville zei hij dat de banger over de sweetness of Life gaat. Ook al is dat niet veelzeggend, zei hij later tijdens het nummer ook dat het liedje over het vrouwelijk orgasme gaat. Hot!

Nu wij achter deze onthulling zijn luisteren wij toch op een hele andere manier naar het liedje en gaan hele andere dingen ons opvallen. Heb jij het liedje al opnieuw geluisterd? 

Bron: GraziaBeeld: Getty Images