Lifestyle

OMG! H&M verkoopt nu pyjama’s met hotdogs en frietjes

Ein-de-lijk is het weer koud genoeg om ‘s avonds een lekkere pyjama aan te trekken. Misschien heb je al een hele collectie achter de hand, of ben je juist op zoek naar een nieuwe. Either way, deze pyjama van de H&M met hotdogs en frietjes móet je hebben. 

H&M pyjama met hotdogs en frietjes

This is not a dream. Maar straks droom je wel lekker. In je nieuwe pyjama met hotdogs en frietjes erop. Wie wil dat nou niet? De H&M blesses us once again met de schattigste pyjamasets ooit.

Nieuwe prints

Niet alleen zijn er setjes met hotdogs en friet, maar ook met onder andere banaantjes, wolken en popcorn. We zullen je niet veroordelen als je ze allemaal in je winkelmandje dropt, want eerlijk: we get it. Ze zijn ook nog eens hartstikke goedkoop, want voor 14,99 euro lig jij al heerlijk te pitten in je nieuwe pyjama. Wel zeggen we erbij: ren als de wiedeweerga naar je laptop of H&M app om ze snel te bestellen, want ze vliegen als warme broodjes (of hotdogs) over de toonbank. 

Oh, en volgens de productbeschrijving is het ook slim als je je PJ’s buiten het bereik van vuur houdt. Goed om te weten. Denken we…? 

h&m pyjama met hotdogs en friet

Bron: H&M, Favorflav.comBeeld: H&M, iStock