Films & Series

Temptation Island 2021: aflevering 8 zorgt voor woede en emoties in de villa

De emoties in Temptation Island 2021 lopen elke week alleen maar hoger op. Ook in Temptation Island 2021 aflevering 7 is het weer feest. Vooral bij Bert en Delphine gaat het helemaal mis. “Dat ik voor deze klootzak met de pil ben gestopt!”

Temptation Island 2021 aflevering 7

Nico is vreemdgegaan in Temptation Island 2021 aflevering 7

Temptation Island 2021 aflevering 7 is dramatischer dan óóit. In de vrouwenvilla krijgt Donna tijdens het kampvuur een boodschap van Nico te zien. Yep, dé boodschap waar we allemaal al weken op wachten! Hij wil iets vertellen wat hij al eerder wilde opbiechten, maar niet durfde uit angst om haar kwijt te raken. Nico is vreemdgegaan tijdens zijn relatie met Donna. Shock! Yep, met seks en al.

“De reden waarom ik dit nu aan jou vertel, is omdat ik vind dat we beiden moeten ontdekken waar het probleem zit in onze relatie. Ik hoop dat je door deze boodschap de connectie aangaat en je openstelt naar de persoon bij wie je je het beste voelt. En dan spreken we elkaar op het laatste kampvuur. Ik hou van u.” De boodschap van Nico komt hard aan bij Donna. Waren Donna haar jaloerse gedachten, ook één van de redenen waarom het koppel meedoet aan Temptation Island 2021 dan toch terecht? “En dan is mijn onzekerheid en jaloezie een probleem. Sorry, maar dan ben je gewoon een klootzak.”

Delphine en Bert in Temptation Island 2021 aflevering 7

Niet alleen Donna en Nico zijn aardig klaar met elkaar in Temptation Island 2021 aflevering 7, ook tussen Bert en Delphine is de relatie over. Delphine huilt tranen met tuiten wanneer zij bij het kampvuur beelden krijgt van Bert. Ze beseft nog niet helemaal dat de 10 jaar relatie écht over is. “Ben ik nu single ofzo?” Al snel geniet ze van een lap-dance van een van haar favoriete verleiders.

Julia en Wouter in Temptation Island 2021 aflevering 7

Dat Julia en Wouter mee doen aan Temptation Island 2021, komt doordat Wouter vertrouwens problemen heeft. Hij is vaak bedrogen in eerdere relaties en vertrouwt Julia hierdoor niet echt. Julia begint dit een beetje zat te worden, want in Temptation Island 2021 aflevering 7 zoekt ze troost bij de spierbundel Niels. De twee hebben het zó gezellig samen, dat Julia al snel opbiecht een crush op Niels te hebben en ook hij ziet haar wel zitten. Hoe zou dit aflopen?

Erfain en Ayleen in Temptation Island 2021 aflevering 7

Gisteren schreven we al dat we bewijs hebben dat Efrain en Aylin alleen meedoen aan Temptation Island  2021 voor de fame. Nou, in de nieuwste Temptation Island 2021 aflevering 1 lijkt dit vermoeden alleen maar bevestigd te worden. Efrain gaat namelijk volledig voor zijn nieuwe crush en laat haar zelfs op de kamer komen. Sterker nog: zij zit op zijn bed en de twee spreken uit dat ze het heel gezellig hebben. Zou dit nog goed komen?  

Lees hier meer over Temptation Island 2021