Films & Series

Dit zijn de eerste beelden van La Casa de Papel deel 2

Spoiler alert! Het vijfde en daarmee laatste seizoen van La Casa de Papel staat op Netflix maar is daarmee nog niet te einde. Er komt namelijk een deel twee van de Spaanse drama serie. En wij hebben een sneakpeak!

La Casa de Papel deel 2 kan je vanaf december op Netflix zien

La Casa de Papel seizoen vijf deel één staat sinds 3 september op Netflix en we hebben het dan ook in een dag uitgekeken. Het vorige seizoen stopte bij een mega cliffhanger en seizoen vijf maakt het eindelijk een beetje goed dat we zo lang hebben moeten wachten. Zo is de professor schaakmat gezet door de gevluchte detective en is Lissabon eindelijk in het gebouw gekomen. Maar in het eerste deel worden we gerustgesteld en de professor neemt het stokje in eigen handen.

Wat gebeurt er in La Casa de Papel deel 2?

Ze gaan het goud smelten en Tokio kijkt terug op haar leven. De laatste aflevering van Papel moeten we afscheid nemen van Tokio en ze gaat er uit met een knal (letterlijk). De oorlog tussen de boeven en de politie komt in het laatste deel eindelijk tot een eind en het belooft er heftig aan toe te gaan. Maar wanneer kunnen we het laatste deel bekijken op de streamingsdienst?

 

Vanaf welke datum staat La Casa de Papel deel 2 online?

Op 3 december komt deel 2 van La Casa de Papel op Netflix en kunnen we zien hoe de groep omgaat met het verlies van Tokio. Wij hebben alvast een sneakpeak voor je. We kunnen niet wachten om het laatste deel te aanschouwen!

Lees ook:

Je kunt nu ‘El Hotel de Papel’ bezoeken (en je vindt ‘m in déze stad)

Si, si: La Casa De Papel seizoen 5 staat NU op Netflix!

 

Beeld: Netflix