News

ZIEN: Dit is de nieuwe vriend van Loiza Lamers

Loiza Lamers deelde gisteren een foto met haar nieuwe vriend op Instagram. Niemand minder dan de gelukkige Jelle is degene die Loiza haar hart sneller laat kloppen! Heb jij haar nieuwe vriend al gezien?

Nieuwe vriend Loiza Lamers

In de trailer van Loiza haar nieuwe documentaire op Videoland Altijd Al Loiza konden we al zien dat de girl verliefd was. Gisteren deelze de eindelijk wie deze mystery​guy is! Op de foto op haar Instapage zie je Loiza en haar nieuwe boyfriend Jelle Ploeg elkaar super lief een kus geven. Ook al hebben we nog niet veel van Loiza haar nieuwe vriend gezien, wij zijn nu al fan van dit koppel!

View post on Instagram
 

Jethro Galung uit De Bachelorette krijgt zijn eigen realityserie op Videoland

De nieuwe documentaire van Loiza Lamers

In Loiza haar nieuwe documentaire Altijd Al Loiza gaat het vooral over het liefdesleven van de girl en met welke confrontaties ze vaak te maken krijgt. Loiza werd als jongen geboren en het is nu de eerste keer dat ze open over haar liefdesleven durft te praten. Zo zegt ze: “Ik krijg vaak verzoeken om te praten over mijn liefdesleven, maar dat heb ik nooit gedurfd en altijd afgewezen. In Altijd Al Loiza zet ik voor het eerst deze deur open en dat voelt als een persoonlijke bevrijding.” Wij vinden het heel stoer dat Loiza in de nieuwe documentaire over haar liefdesleven durft te praten. Mocht je de nieuwe documentaire willen zien? Dat kan, hij staat sinds 6 oktober namelijk op Videoland!

View post on Instagram
 

Nu op Netflix: documentaire Britney vs. Spears

Bron: TelegraafBeeld: Bruno Press

Must reads 👀