Travel

Dit zijn de leukste uitjes tijdens een romantisch weekendje weg

Een romantisch weekendje samen weg is super leuk, maar soms is het best lastig om leuke activiteiten te bedenken. Wij hebben daarom ook de leukste uitjes voor een romantisch weekendje weg voor jou uitgezocht, waardoor dit weekendje alleen maar heel erg hot kan worden!  

Uitjes romantisch weekendje weg

Maak een boswandeling

De uitjes tijdens een romantisch weekendje weg hoeven niet veel te kosten, maar moeten vooral erg romantisch zijn en dat is waar een boswandeling nou echt voor staat. Zoek een bos in de buurt en ga er een rondje op uit. Onderweg kunnen jullie dan heerlijk kletsen over van alles en nog wat en kunnen jullie elkaar ook heel veel kusjes geven, wat je in het openbaar misschien niet zo snel zou doen. Kortom bij een boswandeling spatten de vlinders ervan af.

Hotspots Antwerpen: deze plekjes wil je tijdens een weekendje bezoeken

Romantisch avondje op de hotelkamer

Hotelkamers hebben vaak weinig sfeer en als je hier dan ook een romantisch avondje wil doorbrengen is het niet zo fraai om tegen een tl-lamp aan te kijken. Neem daarom kaarsjes en leuke lampjes mee als je een weekendje weg gaat, zodat jij van de standaard hotelkamer een super romantische plek kunt maken. Haal ook nog even een fles wijn en lekkere snacks bij de supermarkt en voilà: klaar is kees!

 

Ga samen uit eten

Samen uit eten een van de meest leuke uitjes tijdens een romantisch weekendje weg. Kies een restaurant uit in de buurt van jouw hotel die jullie samen het meest aanspreekt. Neem jouw hotste outfit mee van thuis en geniet samen van het heerlijke eten en de goede vibes. Wij weten zeker dat de avond dan gegarandeerd een succes wordt!

5 vakantiebestemmingen voor jou en je lover op basis van hoe lang jullie samen zijn

Bezoek een wellness centrum

Bij een wellness centrum kunnen jullie tussen alle actieve uitjes door heerlijk tot rust komen. Zo kunnen jullie hier gemasseerd worden, genieten van de sauna’s of van de hammam behandelingen. Dat klinkt toch fantastisch? Mocht je naakt naar de sauna gaan een beetje to much vinden, dan is dit geen probleem, want de meeste wellness centrums hebben ook gewoon badkledingdagen.

Ga samen naar een wijnproeverij

Een wijnproeverij is tijdens een weekendje er tussen uit heel speciaal en romantisch, omdat je zoiets doordeweeks natuurlijk niet zo snel zou doen. In de meeste steden van Nederland zit wel een leuke wijnproeverij en dan is het alleen nog aan jou om de allerleukste wijnproeverij er voor jullie uit te kiezen. Wedden dat dit heel erg gezellig is en je achter nieuwe smaken komt!

Budget tip: Wijnproeverijen kosten vaak wat meer en mocht je dit hier niet aan willen uitgeven, maar toch een wijnproeverij willen houden? Dan hebben wij de budgetoplossing! Haal wat onbekende flessen wijn bij de supermarkt en houdt met z’n tweetjes een wijnproeverij op de hotelkamer. 

 

Samen bowlen

Samen bowlen is ook een van de leukste uitjes tijdens een romantisch weekendje weg, als het weer niet zo mee zit. Huur samen een baan en kijk of jij jouw lover een middagje dik in kunt maken met bowlen onder het genot van een lekker drankje. Wij zijn heel erg benieuwd…

 

Nog niet genoeg leuke uitjes voor een romantisch weekendje weg? Dan kun je ook altijd de iets simpelere dingen doen zoals naar de bioscoop gaan of gewoon lekkere op een terrasje zitten, want in andere omgeving is altijd alles leuk!

Beeld: I Stock