Celebs

Heftig: Quentin van Temptation Island is beroofd

Kennen jullie Quentin nog van Ex On The Beach en Temptation Island? Wij zouden niet willen dollen met deze brede jongen, maar toch is hem iets vreselijks overkomen: er is ingebroken bij zijn nieuwe bedrijf.

Quentin kunnen we kennen van Temptation Island Vips en Ex On The Beach. Sinds hij en Channah uit Temptation vertrokken vanwege haar zwangerschap, heeft Quentin meer bekendheid gekregen. Dit heeft hij goed gebruikt en hij is samen met beste vriend Levi een bedrijf begonnen die voedingssupplementen levert. Maar helaas is er verdrietig nieuws voor de jonge ondernemers. Er is namelijk ingebroken in het complex waar alle voorraad ligt.

Ingebroken bij Quentin van Temptation Island

De twee partners gaan naar de zaak toe om te kijken wat de schade en is en schrikken zich een hoedje. Aangekomen is namelijk niks meer over van de voorraad voedingssupplementen. In een Instagram video van Quentin kan je zien dat alle schappen zijn leeggeroofd. Gelukkig houdt Quentin zijn hoofd omhoog en laat hij zich niet zomaar kennen. In een positief berichtje op Instagram laat het duo weten vastbesloten te zijn en door te gaan. ‘Je kan stelen wat je wil, maar onze plannen staan vast’. Wij vinden het een enorme domper voor Quentin en Levi en wensen ze veel sterkte en succes toe met de wederopbouw van hun bedrijf.    

Lees ook:

Channah en Quentin krijgen een eigen reality-serie op Videoland

Temptation-Channah en Quentin zijn op vakantie op Curaçao en iedereen is not amused

Beeld: brunopress