Lifestyle

Homespa alert: tips om jouw badkamer super gezellig te maken

De badkamer is een van onze favoriete plekken in het huis. We vinden het heerlijk om hier uren te tutten en onszelf lekker in de watten te leggen. Extra belangrijk dus dat deze ruimte voorzien is van alle gemakken. Met deze badartikelen tover je jouw badkamer om tot een luxe spa!

Zeeppompjes

Een zeeppompje geeft jou badkamer precies wat je nodig hebt: een luxe uitstraling! Je kan het pompje vullen met zeep maar ook met make-up-remover. Zo krijg je de perfecte hoeveelheid op je watje! Zet het er wel even op 😉

Tandenborstelhouders

Tandenborstelhouders zijn een must in elke badkamer. Je tandenborstels worden niet meer verwisseld met elkaar, en de wasbak blijft zo langer schoon. En je kan het super cute stylen met een zeeppompje.

Handdoekringen en haken

Na het douchen ben je altijd op zoek naar een plek waar je handdoek kan drogen. Handdoek ringen en haken zijn niet alleen praktisch, maar ook mega stylisch.

Geurkaarsen

Creëer je eigen home spa door een geurkaarsje neer te zetten. Het geeft gelijk een ontspannen uistraling en tijdens je maandelijkse beauty dag kan je dat zeker gebruiken.

Mandjes

Een makkelijk op te ruimen badkamer is handig als je de badkamer moet delen. Je wilt graag je eigen producten bij elkaar houden en het moet snel op te ruimen zijn. Deze leuke mandjes zorgen ervoor dat jij geen spullen meer laat slingeren. En het staat zo heerlijk huiselijk.

Badmatten

Je wilt niet uitglijden en je voeten verdienen een zachte plek om af te drogen. Een badmat is all you need voor een mini make-over.   

Planten

Ook de badkamer is de perfecte plek voor een plantje. Het geeft je badkamer net wat meer kleur en het ziet er levendig uit.

 

 

Lees ook:

Word zen: dit zijn de mooiste sauna’s van Nederland

Deze items heb je nodig voor een spa-dagje thuis

Beeld: istock