News

Jasper Demollin van Streetlab werd ook gevraagd voor De Bachelor

Vanaf volgend jaar mag StukTV’s Thomas van der Vlugt zichzelf de nieuwe Bachelor noemen. Toch had zomaar eens gekund dat een ándere BN’er het stokje (de roos?) van Tony Junior had overgenomen, namelijk niemand minder dan Jasper Demollin van Streetlab. 

Jasper Demollin van Streetlab werd ook gevraagd voor De Bachelor 

 

Jasper schoof onlangs bij Qucee en Jay-Jay Boske van SLAM! aan, waar hij wat pittige stellingen voorgeschoteld kreeg. Zo legde Jay-Jay hem de stelling voor: ‘Ik doe alles voor de fame.’ Hier had Jasper een duidelijk antwoord op. “Ik vind fame niet heel veel waard. Ik vind het leuk dat je door bekendheid dingen kunt doen die je leuk vindt. Wat ik nu bijvoorbeeld met Streetlab doe en met muziek maken, maar er zijn wel grenzen”, vertelt hij.

Wat die grenzen dan precies zijn? “Je wordt weleens gevraagd voor dingen waarvan je denkt: nah, dat ga ik even niet doen”, weet Jasper te vertellen.

Daarop wil Qucee natuurlijk weten welke tv-klus Jasper heeft geweigerd. “Uhm ja, mag ik dit zeggen?”, twijfelt de muzikale tv-maker eerst nog. Gelukkig klapt hij gelijk daarna uit de school: “Ik ben wel eens voor De Bachelor gevraagd, wat Tony nu heeft gedaan.”

Of Jasper het niet zag zitten om met zoveel vrouwelijk schoon te daten? “Nou, het lijkt me best leuk om te doen. Maar ten eerste geloof ik gewoon niet echt per se dat zo’n programma je echt gaat helpen. Zie maar hoe het bij Tony nu uitpakt, ook niet per se heel positief. En als ik zoiets doe, dan wil ik het liever met mijn Streetlab-vrienden doen. Dan zit er gewoon wat meer humor in en dat vind ik toch wel belangrijk”, aldus Jasper. “Iedereen moet lekker doen wat hij wil, maar ik dacht: deze pas ik even.”

Beeld: BrunoPress