News

Heftig: Tim kreeg doodsbedreigingen na deelname aan Temptation Island

Tim Wauters deed in 2018 samen met zijn girlfriend Deborah Leemans aan Temptation Island mee. En we weten allemaal hoe dit afliep. Vandaag is bekend geworden dat hij na zijn deelname heel veel doodsbedreigingen kreeg… Heftig!

Tim Temptation Island doodsbedreiging

Timtation aka Tim Wauters is de meest besproken deelnemer uit Temptation Island ever. Tim deed met zijn vriendin Deborah Leemans in 2018 mee aan het programma en was van plan na de ultieme relatietest zijn girlfriend ten huwelijk te vragen. Maar helaas ging dit voor onze Tim een beetje anders en werd hij na een aantal dagen opeens smoorverliefd op de verleidster Cherish. Cherish voelde duidelijk niks voor de boy en daarom bleef hij na het programma dan ook helemaal alleen achter. Toen begon het drama voor Tim, in De Cooke & Verhulst Show vertelt Tim dan ook dat hij op een bepaald moment na zijn deelname doodsbedreigingen kreeg en dat er deuken in zijn auto werden geslagen. Toch blijft Tim positief en heeft hij verder geen negatieve zaken ondervonden van zijn deelname aan Temptation Island. Wij vinden het wel heel heftig dat deelnemers van Temptation Island doodsbedreiging krijgen en hopen dat dit in het vervolg niet meer zal gebeuren!

Nieuwe vriendin Tim Temptation Island

Gelukkig is het nu een en al positiviteit voor Tim, want de boy heeft alweer een tijdje een relatie met Sofie. De vonk tussen de twee is overgeslagen toen zij haar tattoos bij Tim liet zetten en de twee aan de praat raakten. Het gaat zelfs zo goed dat de twee al samenwonen en samen een hondje Maxi hebben. Daarnaast had Sofie ook al een zoontje uit een eerdere relatie waar Tim goed mee op kan schieten. Dat klinkt allemaal erg goed Tim!

Bron: Love RealityBeeld: RTL