Travel

Ga er op uit: 5 x de mooiste hotels van Nederland

De zomervakantie is alweer en tijdje geleden en daarom is het ook de hoogste tijd om er een weekendje tussen uit te gaan. Wij hebben voor jou de mooiste hotels van Nederland op een rijtje gezet, dus plan snel een girls tripje meiden!

Mooiste hotels van Nederland

 

The Duke Boutique Hotel in Den Bosch

The Duke Boutique hotel zit midden in het centrum van ’s Hertogen Bosch en heeft een prachtig uitzicht over de stad. Als je naar dit hotel gaat raden wij jou aan om de superior suite met kingsize bed te boeken. Deze kamer is namelijk zo amazing dat menig influencers hier al zijn geweest. Zo is de kamer eigenlijk net een groot appartement waar je een aparte woonkamer, slaapkamer en badkamer hebt, mét een mega bad! Verder is de woonkamer helemaal van glas en heb je hier het beste uitzicht over de stad. Kortom dit hotel is heel leuk voor een girls tripje, maar ook voor een romantisch weekendje met jouw lover!

Villa Voorenburg in Valkenburg

Voor een vakantie net buiten de stad is Villa Voorenburg in Valkenburg de ideale plek. Deze Zuid-Limburgse stad is voor ieder seizoen leuk, maar tijdens het najaar is het toch altijd extra bijzonder. Zo kun je hier prachtig wandelen, fietsen en lekker eten. Maar is het hotel zelf is ook erg mooi, alles in het hotel ziet er modieus uit en het leuke is dat de kamers vernoemd zijn naar verschillende wijnen. Al met al genoeg redenen waarom dit hotel in het rijtje mooiste hotels van Nederland thuishoort!

Fun tip: Valkenburg ligt op twintig minuten rijden van Maastricht en als je hier toch een dagje de drukte op zoekt moet je de hotspots in Maastricht echt zien!

Maastricht heeft een café waar je zelf 68 verschillende biertjes kunt tappen

Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht

Dit hotel is met zijn charmes zeker een van de mooiste hotels van Nederland. Het hotel ligt net buiten Maastricht op een prachtig landgoed. Dat geeft jou de gelegenheid om van het platteland, maar ook zeker van de stad te kunnen genieten. De kamers van het hotel zijn stunning en het leuke is dat je, je ook in kunt schrijven voor activiteiten bij het hotel, zoals een Halloween speurtocht 31 oktober en voor een kerstdiner tijdens de feestdagen. Doe jij 31 oktober ook mee met de griezeltocht bij het hotel?

Hotspots Antwerpen: deze plekjes wil je tijdens een weekendje bezoeken

Hotel De Echoput op De Veluwe

Hotel De Echoput is een bijzonder hotel op de Veluwe waar je optimaal tot rust kunt komen. Bij dit hotel kun je kiezen voor veel verschillende kamers, maar wij zijn echt obsessed met de Torensuite. In deze suite heb je namelijk een panoramische uitkijk op het aangrenzende bos en heb je een duo-douche en een jacuzzi in de kamer wat ideaal is voor een romantisch weekendje met je lover. Oh my gosh dat klinkt heel nice! Maar naast het hotel zelf heeft hun restaurant ook hele lekkere gerechten die je tijdens een bezoekje echt moet proeven.

Beeld: I Stock