Celebs

FOTO: Djessy van Ex On The Beach onthult het geslacht van haar eerste kindje

Another day, another baby! Tijdens de quarantaine hebben celebs niet stil gezeten en de gender-reveals vliegen ons om de oren. Net als Djessy van Ex On The Beach Double Dutch, die het geslacht van haar eerste kindje gisteren heeft onthuld!

Djessy van Ex On The Beach wordt moeder

 

Djessy kunnen we kennen van seizoen 5 van Ex On The Beach Double Dutch. Ze was tijdens het programma exclusief met Elias, maar helaas hield dat geen stand. Inmiddels is Djessy dolgelukkig met haar nieuwe vriend Jim Regels. En hoe beter dat te laten blijken dan samen een kindje maken! Djessy en Jim onthulden vijf dagen geleden dat ze een kindje krijgen en gisteren lieten ze dan eindelijk weten welk geslacht dit wondertje heeft. En yes ladies, we krijgen er een girl bij! Wiehoe!

View post on Instagram
 

 

Het prachtige koppel krijgt een meisje en wij zijn super blij voor ze. Ook zijn we verbaast hoe goed Djessy eruitziet en heeft ze zeker een zwangerschaps glow gekregen. Ze moeten nog even wachten op het wonder, want Djessy is uitgerekend op 22 maart. De beschuit met roze muisjes kunnen ze in ieder geval al inkopen. Cheers!

Lees ook:

Shock: zo ziet de echte dochter van Ludo en Janine van GTST eruit

Babynews: KJ Apa is vader geworden van zijn eerste kindje

Super zoet: Jethro van de Bachelorette is vader geworden

Bron: LoveRealityBeeld: brunopress