News

Presley vertelt meer over het geheim van Nico in Temptation Island 2021

We komen steeds meer en meer te weten over het geheim van Nico in Temptation Island 2021. Zo vertelt de single Presley nu het een en ander over zijn geheim in de video van RUMAG TV…

Temptation Island 2021 geheim nico

Geheim van Nico Temptation Island in 2021

Tijdens de video van RUMAG TV vertelt Presley onder andere over Efrain en Aylin dat zij alleen maar aan meedoen voor de fame en vertelt zij over Bert dat hij al een aantal keren met zijn ziel onder zijn arm bij het hek stond. Maar dat is niet het enige, de girl weet namelijk ook een aantal dingen over Nico zijn geheim in de volgende aflevering van Temptation Island 2021.  Zo vertelt Presley dat Nico haar mee nam op date en zij aan hem vroeg hoe zijn relatie met Donna nou precies zat: “Wij gaven haar namelijk helemaal geen verkeerde beelden, dus hoe kon ze zo heftig reageren? Hij heeft me toen iets verteld en ik heb toen tegen hem gezegd dat het verstandig is om een videoboodschap voor Donna in te spreken.”

Is dit het geheim dat Nico in de volgende aflevering van Temptation Island 2021 gaat onthullen?

Presley zou er klaar mee zijn

Wat dat geheim precies is mag Presley nog niet verklappen, maar ze heeft wel tegen Nico gezegd dat als hij niet dit zou opbiechten het in Nederland toch wel uit zou komen en de girl vindt ook dat hij het persoonlijk tegen haar moest zeggen: “Je zit in Temptation Island om je relatie te redden, maar vervolgens loop je met zo’n geheim. Ja, wie hou je nou voor de gek?” Daarnaast zegt Presley ook dat als zij zo’n geheim van haar lover te horen zou krijgen, dat zij er wel klaar mee zou zijn. Oh my gosh, dan moet het geheim wel heel heftig zijn… Wij kunnen niet wachten tot we er donderdag eindelijk achter komen wat het geheim van Nico nou is, maar in de mean time gaan we vooral door met speculeren wat het zou kunnen zijn!

Bron: Love RealityBeeld: RTL