News

FOTO: is dit de nieuwe vriendin van Tony Junior?

Denk je aan Tony Junior, dan denk je inmiddels aan zijn wilde avonturen met de meiden in De Bachelor 2021. Hij ging naar huis met Julia, maar die liefde hield geen stand. De dj heeft volgens de nieuwe roddels een nieuwe vriendin!

FOTO: is dit de nieuwe vriendin van Tony Junior?

Onlangs maakte Tony Junior zelf bekend dat hij een string van Maan ingelijst boven zijn bed heeft hangen, spotten oplettende datingapp gebruikers Tony op Bumble en werd bekend dat het met De Bachelor-winnares Julia Sinning niets is geworden. Dat betekent (blijkbaar) dat Tony er ondertussen op los datet. Dat blijkt ook wel uit een Instagram post van RealityFBI, waarin het er sterk op lijkt dat deze former-Bachelor een nieuwe liefde heeft!

In de Instagram post zie je dat een dame wordt afgezet door Tony op zijn welbekende scooter met panterprint. Zijn stem is duidelijk te herkennen wanneer ze afscheid nemen. Kusgeluiden zijn te horen, net als de woorden “dag schat”, “doei lieffie” en “ik app je later”. Het is niet Julia Sinning, maar Julia Bouwmeester. Hier kun je de post van RealityFBI zien.

View post on Instagram
 

Must reads 👀