News

The word is out: Famke Louise en Denzel krijgen hun eigen reality serie

Zoals je al kunt lezen bovenaan dit artikel: Famke Louise en haar lover Denzel krijgen hun eigen reality serie. De twee zijn nu bijna een jaar samen en inmiddels ook in verwachting van hun eerste kindje. Kortom: er is genoeg gebeurd in het leven van Famke. Meer dan genoeg om een serie over te maken, die binnenkort te zien is op Videoland.

Er gingen al wat geruchten rond over de nieuwe serie, maar nu is het nieuws dus echt door Famke naar buiten gebracht. In de nieuwe Videoland-serie genaamd ‘Famke en Denzel’ krijgen we een exclusief kijkje in de wereld het smoorverliefde stel. De serie zal bestaan uit acht verschillende delen, waarin we van alles te zien zullen krijgen. Denk daarbij aan de zwangerschap van hun eerste kindje, maar ook aan de zoektocht naar een nieuw huis (inclusief verbouwing). En eerlijk is eerlijk: hier zijn we stiekem wel heel erg benieuwd naar.

Videoland: Famke en Denzel

Op haar Instagram heeft Famke zojuist de trailer geplaatst van de nieuwe serie voor Videoland. Vanaf wanneer de serie precies te zien zal zijn is nog niet bekend, alles wat we weten is dat dit ‘binnenkort’ het geval zal zijn. Benieuwd? Hieronder kun je de trailer alvast bekijken.

Bron: Famke Louise (instagram)Beeld: Brunopress