Lifestyle

5 tips voor een romantisch avondje thuis met jouw lover

Mocht het nou heel hard regenen buiten en vallen jullie date plannen buiten in het water? Geen zorgen, wij hebben 5 tips voor een romantisch avondje thuis voor jullie op een rijtje gezet!

Romantisch avondje thuis 

Movie night

Een movie night klinkt saai, maar je kunt dit super romantisch maken. Doe alle lampen uit en zet kleine sfeerlampjes en kaarsjes aan, waardoor jullie het gevoel krijgen alsof jullie in de bioscoop zijn. Daarnaast is het ook een goed idee om kleedjes en rozenblaadjes neer te leggen wat het extra cosy maakt, flesje wijn erbij en klaar is kees! Zo simpel kan het zijn, right?

 

Een spelletjes avond

De tweede tip voor een romantisch avondje thuis is een spelletjesavond. Tijdens een spelletjesavond kun je heel veel verschillende kaart en bordspelletjes achter elkaar spelen en dat gewoon in jouw pyjama. Wie is bij jullie de absolute winnaar?

Spice it up: Je kunt de spelletjes avond nog spannender maken door de verliezer van ieder gespeeld potje steeds een opdracht te laten uitvoeren…

Ga samen in bad

Samen in bad met slecht weer is heerlijk warm en romantisch. Naast dat je hier uren met elkaar kunt kletsen is het bijvoorbeeld ook leuk om een filmpje aan te zetten, een maskertje op te doen en wat lekkere snacks neer te zetten. Wow, bij dit idee krijgen wij al vlinders in ons buik. Heb jij geen bad thuis? Geen probleem, shop dan de Tubble waar we eerder over schreven! 

 

Een diner voor twee

Romantisch uit eten is leuk, maar als het heel hard regent zo zonde van jouw leuke outfit. Mochten jullie plannen in het water vallen? Geen zorgen, je kunt ook thuis een romantisch diner voor twee maken. Dek de tafel met heel veel kaarsjes, trek jouw mooiste outfit aan en zoek een lekker receptje op die je samen kunt koken. Wij weten zeker dat samen koken eigenlijk nog veel leuker is dan uit eten gaan!

Houdt een wijnproeverij

Een wijnproeverij is altijd leuk en hoe chill is het als je na een avondje drinken, zo je bed in kunt rollen? Haal tijdens een romantisch avondje thuis een aantal verschillende flessen wijn die je nog niet kent bij de slijterij en de fun kan beginnen. Het leuke aan even echt samen zitten met een glas wijn is dat je achter verhalen van je lover kunt komen, die je nog nooit hebt gehoord!

 

Mocht je nog niet genoeg inspiratie hebben na alle tips voor een romantisch avondje thuis? Dan kun je al deze ideeën op een avond ook met elkaar combineren. Zo zou je bijvoorbeeld een romantisch diner, een wijnproeverij en een spelletjes avond in een kunnen doen. Wedden dat de romantiek ervan afspat?

Beeld: I Stock