Lifestyle

It is all about details: maak jouw kamer met deze decoratie tips klaar voor de kerst

Heb jij ook al zo’n zin in kerst? Dan is het de hoogste tijd om jouw kamer met deze decoratie tips helemaal klaar voor de kerst te maken! 

Met deze decoratie tips maak jouw kamer klaar voor kerst

 

Kerstlampjes

Tijdens het kerst ready maken van jouw kamer kan de decoratie tip kerstlampjes natuurlijk niet ontbreken. Deze zou je bijvoorbeeld om de stijlen van jouw bed kunnen wikkelen, of als je deze niet hebt, zou je de lampjes ook gewoon op de muur in jouw kamer kunnen plakken. Als je kerstlampjes in jouw kamer wilt ophangen is het makkelijk om lampjes op batterijen te gebruiken. Zo hoef je namelijk nooit rekening te houden met een stopcontact, ideaal!

kerstlampjes

Kerstlampjes op batterijen – Bol.com –  € 12.93

Kaarsjes

Kaarsjes maken alles sfeervol en dat is precies wat je wil als jij jouw kamer kerst ready maakt. Je zou kaarsjes in een bepaalde winterkleur zoals een rood of bruintint kunnen shoppen. Maar je kunt ook geurkaarsjes kopen in lekkere winterse geurtjes, zodat jouw kamer naast sfeervol is ook heel erg lekker ruikt voor de kerst!

 

 

Kussenslopen

De volgende kerst decoratie tip heeft alles te maken met leuke kussentjes. Kussentjes op jouw bed kun je heel gemakkelijk een winterse touch geven door het kussensloopje er om heen te vervangen. Kussensloopjes zijn er voor de kerst in allerlei printjes en kleurtjes. Hieronder hebben wij een aantal kussenslopen voor jou op een rijtje gezet, zodat jij zelf kunt kiezen wat het best bij jouw kamer past.

Herkenbaar? Fases die we allemaal doorlopen tijdens Eerste Kerstdag

 

Style tip: Het leukste is om de kleuren die je gebruikt om jouw kamer kerst ready te maken een beetje op elkaar af te stemmen. Zo creëer je een cosy geheel en zijn er niet alleen maar spullen op jouw kamer in verschillende kleuren. Wij zouden vooral met rood en goud te werk te gaan, want dit zijn de kleuren die deze kerst helemaal trendy zijn!

 

Vazen

Vazen zijn op het moment super hip en je kunt er dan ook super creatief mee zijn. Zo zou je mooie bloemen in de vaas kunnen doen of je kan er kerstlampjes in doen, waardoor het nog meer sfeerlicht geeft. Kortom genoeg mogelijkheden om jouw kamer kerst ready te maken met een vaas als je maar een beetje creatief bent.

 

 

Dekbedovertrek

Een dekbedovertrek in een winters kleurtje kan natuurlijk als kerst op de taart niet ontbreken. Onze kerst decoratie tip aan jou is dan ook om een dekbedovertrek uit te zoeken dat leuk matcht met de kussentjes op jouw bed. Om jouw kamer nog meer kerst ready te maken is een rood dekbedovertrek met een geruit kleedje daarop super leuk en cosy voor als jij een kerstfilm met een pumpkin spice latte in bed kijkt!  

 
Beeld: I Stock