Food

3x kookboeken voor studenten waarmee je zó een makkelijke maaltijd op tafel zet

Redactie

We hebben ons allemaal wel eens schuldig gemaakt aan deze sneue studenten maaltijden. Gelukkig zijn er genoeg kookboeken voor studenten die ervoor zorgen dat je makkelijk en goedkoop een maaltijd op tafel hebt staan. Dit zijn 3 kookboeken voor studenten die je daar zeker bij helpen! 

Kookboeken voor studenten #1: Uit huis met Jet – Jet van Nieuwkerk
Ga je voor het eerst op kamers? Dan is dit kookboek handig voor je. Naast makkelijke en gezonde recepten staan hier namelijk ook bespaartips in. Ook vertelt Jet je hoe je je voorraadkast slim inricht zodat je binnen no-time iets lekkers op tafel hebt staan, zonder weer iets te bestellen. 

Hier vind je dit kookbook voor studenten

kookboeken voor studenten
Kookboeken voor studenten #2: Chickslovefood 1 – Het 5 or less-kookboek​ – Nina de Bruijn & Elise Gruppen

De meiden van Chickslovefood hebben verschillende kookboeken die ook perfect zijn voor studenten. Wat dacht je bijvoorbeeld van Het 5 or less-kookboek? Hierin vind je makkelijke recepten om te koken voor een persoon (of meer, natuurlijk) met 5 ingrediënten of minder. Ideaal als je student bent en geen zin hebt in een hele lange ingrediëntenlijst, maar gewoon lekker en gezond wilt koken.

Hier vind je dit kookboek voor studenten

kookboeken voor studenten
Kookboeken voor studenten #3: Tasty Studentenkookboek

Je kent vast de populaire video’s van Tasty wel – de snelle video’s met snacks en pasta’s die je supermakkelijk kunt maken. Als je fan bent van Tasty hebben we goed nieuws voor je: er is namelijk ook een Tasty studentenkookboek. Vol studenten maaltijden in de stijl van Tasty dus: véél guilty pleasure maaltijden waarmee je de show kunt stelen in je studentenhuis. Oh én je leest er ook meer in over kitchen skills zoals je vriezer bevoorraden & hoe je gezond blijft ontbijten. Handig!

Hier vind je dit kookboek voor studenten

kookboeken voor studenten

 
Beeld: iStock