News

FOTO: Bachelor winnares Julia heeft een gloedjenieuwe auto gekocht

We zijn nog steeds verdrietig dat het niks is geworden tussen Bachelor Tony en Julia Sinning, maar daar lijkt Julia niet meer mee te zitten! De dame heeft namelijk haar eigen waggie gekocht. Skuuurrttt!

Big steps voor Julia van de Bachelor 

Een paar weken geleden konden we dan eindelijk zien wie Bachelor Tony mee naar huis ging nemen. Hoewel ze geen favoriet was van de kijkers (dit was namelijk Oriana) won Julia het programma en mocht ze mee naar huis met Tony. Tevergeefs heeft dit niet lang mogen duren en na twee weken was het over met de liefde. Julia had niet veel tijd om hier betreurd over te zijn want haar carrière maakte big steps in de weken daarna.  

Julia van de Bachelor koopt nieuwe auto

Julia is namelijk kort na de laatste aflevering uitgeroepen tot Miss Nederland 2021. Dat deze overwinning haar net die extra bekendheid geeft is natuurlijk niet zo gek, maar als we haar Instagram post zien denken we dat ze ook een mooi geldbedrag heeft gekregen. De spicy lady heeft namelijk haar eerste auto gekocht! En jawel, het is een Kia Pikanto! We moeten toegeven dat dit perfect past bij de pittige tante en haar levensstijl. Welcome to the glamour life baby!

View post on Instagram
 

 

Lees ook:

Aan deze super strenge voorwaarden moet De Bachelor 2022 Thomas van der Vlught zich houden

Julia over haar avontuur met Tony Junior in De Bachelor 2021: “Ik was smoorverliefd”

Beeld: brunopress