Celebs

Shock: zo ziet de echte dochter van Ludo en Janine van GTST eruit

Goede tijden, slechte tijden is al jaren de soapserie van Nederland. Al 31 jaar kunnen we genieten van Ludo, Janine en Nina en het is moeilijk voor te stellen dat dat ooit anders gaat zijn. Toch gaan wij even je GTST-wereld op zijn kop zetten, want dit is de echte dochter van Ludo en Janine.

Dochter Ludo en Janine GTST

Ludo en Janine, die gespeeld worden door Erik de Vogel en Caroline de Bruijn, zijn samen in de soap-serie GTST. Ze hebben flink wat ups en downs gehad over de jaren, maar komen toch altijd weer bij elkaar. Ook hun soapdochter Nina is door alle fases van het leven gegaan en heeft de nodige drama veroorzaakt. Gelukkig weet deze rijke familie altijd een oplossing te vinden. Maar wist je dat Erik en Caroline ook in het echt al jaren een stel zijn?

Solange Vogel is de echte dochter van Ludo en Janine in GTST

Ja, het power koppel is een echt koppel! Valt nu het kwartje waarom die twee zo goed kunnen spelen dat ze geven om elkaar? Dat was allemaal echt, want ze zijn tijdens GTST verliefd geworden op elkaar. How cute! Erik was toen nog getrouwd, maar viel natuurlijk voor de charmes van Caroline. Who does’nt? Dat ze dus geven om elkaar is duidelijk, maar ze geven nog om iemand heel veel: prachtige dochter Solange. Deze 21-jarige dame is een kopie van haar ouders en ze lijkt zelf een beetje op Nina. Goed gecast! Solange heeft haar VWO-diploma gehaald en begint nu aan haar studie rechten. Haar vriend Pepe is filmdirector en wie weet maakt dit stel ook wel hun dibuut in de soapserie. Fingers crossed!

 

View post on Instagram
 

 

Lees ook:

Memories: zo ziet de cast van Het Huis Anubis er nu uit

De Spangas cast: hoe gaat het nu met ze?

 

 

Beeld: brunopress

Must reads 👀