Lifestyle

Wie heeft er 100.000 dollar in The Circle seizoen 3 gewonnen?

Na alle twaalf afleveringen van The Circle is het nu eindelijk tijd voor de grote finale. Nog even bijlezen? Hier lees je de recap van de eerste drie afleveringen, The Circle aflevering 4 t/m 8 en The Circle aflevering 9 t/m 12. Wie van de overgebleven vijf kandidaten gaat er winnen?Dit is de recap van de finale van The Circle seizoen 3!

OMG: dit was The Circle seizoen 3 finale

Het spel is bijna gespeeld, maar niet voor de laatste beoordelingen zijn gedaan. Wie gaat de finale van The Circle seizoen 3 winnen? Is het een van de kandidaten die het spel in is gegaan als zichzelf – Kai, Nick of James? Of heeft een catfish het spel wel heel goed gespeeld en wordt het Ashley (Matthew) of Isabella (Sophia). Voordat de finale echt begint krijgen de kandidaten mimosa’s en een voetenbadje op hun kamers voor een zenmomentje. Dat heeft host Michelle goed geregeld, want de kandidaten kunnen wel wat self-care gebruiken. 

En dan is het écht tijd voor de finale. De finalisten ontmoeten elkaar eindelijk in het echt en dat gaat best oké. Nick en Sophia blijken het goed met elkaar te kunnen vinden, ook al heeft Sophia zich als haar knappe zus Isabella voorgedaan en flink geflirt met ‘Daddy Nick’. Ook James en Kai worden blij ontvangen door de andere kandidaten. Alleen de echte schok moet nog komen. Iedereen verwacht namelijk dat Ashley binnenkomt lopen, niemand verwacht dat het een catfish is, maar.. there’s Matthew. Hallo verbijsterde kandidaten! 

Wie wint er 100.000 dollar in The Circle seizoen 3?  
Ook de geblokkeerde spelers ontmoeten elkaar en proosten met champagne op The Circle seizoen 3. Het enige ongemakkelijke? Sommige kandidaten kennen Jacki helemaal niet, omdat zij de laatste was die in het spel kwam. Gelukkig gaat het daarna helemaal oke en vraagt host Michelle de afgevallen kandidaten de hemd van het lijf over Fake Michelle, de exit van Ruksana en meer. 

Maar we willen natuurlijk weten wie er gaat winnen! Na de besproken crushes, is het tijd om de winnaar bekend te maken. Nick eindigt op de vijfde plaats, waarna Kai en Isabella volgen. James en Ashley staan trillerig naast elkaar naar het scherm te kijken wie er wint. En.. James wint de 100.000 euro omdat hij op de eerste plaats staat. Wat hij van het geld gaat doen? ‘Ik ga garnalen en kreeft voor je kopen’, zegt hij in een videogesprek met zijn vriendin. En er kan eindelijk getrouwd worden nu hij er geld voor heeft. Kortom: een mega lief einde van The Circle seizoen 3! 

 

Beeld: iStock

Must reads 👀