News

Temptation Island 2021: aflevering 7

We zijn inmiddels 7 afleveringen verder en Temptation Island 2021 begint steeds meer juicy te worden. Er beginnen gevoelens te ontstaan bij beide kampen en de dames hebben deze aflevering het tweede kampvuur. Het wordt een hele pittige aflevering, dus bereid je voor op Temptation Island aflevering 7.

Een nieuwe dag op Temptation Island 2021

Vorige week onthulde Delphine het geheim van Bert, en sindsdien is Bert losbandiger geworden. Hij gaat zich gedragen zoals hij is en op het feestje gaat het er heet aan toe. Bert laat zijn sexy Magic Mike moves zien en Delphine gaat voor een late night duik in het zwembad. Aflevering 7 begint bij de ochtend na dit feestje.

De fotolijstjes van Bert en Delphine in Temptation Island 2021 

Delphine wordt gewekt door haar loeiende fotolijstje. Ze haalt de andere meisjes op en ze kijken samen naar het beeld wat Delphine krijgt. Het is Bert die een vrouw op een stoel een sensuele dans geeft. Delphine lijkt er nog rustig onder maar zegt wel dat als ze thuis zijn Bert het nog wel te horen krijgt. Maar wat Delphine niet weet is dat in de andere villa ook een fotolijstje is afgegaan voor Bert. Hij verzamelt de mannen en samen bekijken ze het beeld. Het is Delphine die op een luchtbed in het zwembad ligt in haar bh en string. Om haar heen zitten drie mannen. De andere mannen zijn ook gefrustreerd en begrijpen niet hoe ze dit Bert aan kan doen. In het gesprek met Victor over de beelden wordt duidelijk dat Bert woedend is en hij noemt het de druppel die de emmer deed overlopen. En voor we het doorhebben, dropt Bert de bom dat de relatie klaar is. Daar gaat tien jaar voor een avondje in het zwembad…

Breakfast date in Temptation Island 2021

Het is tijd om de dag te beginnen en Julia wordt verrast door Niels. Hij blinddoekt haar en brengt haar naar een mooi plekje met uitzicht. Hier heeft hij een champagne ontbijt voor haar bereid en Julia is erg gevleid. In de mannenvilla spendeert Afrain de ochtend met Shallie. Tijdens dit heerlijke ontbijtje zegt Afrain een paar dingen die niet echt lekker overkomen. Zo spreekt hij uit naar Shallie dat hij het leuk vindt dat ze hem uitdaagt. Vervolgens noemt hij Shallie mooier als zijn vriendin Ayleen en zegt hij zelfs kriebels te hebben. Drie keer raden welke beelden Ayleen gaat krijgen…

De singles moeten de villa van Temptation Island 2021 verlaten

Victor en Monica komen naar de villa om mee te delen dat de kandidaten de kans krijgen om 4 single vrouwen en mannen naar huis te sturen. De vrouwen mogen eerst en Donna krijgt het woord. Ze sturen Serayo, Yannick, Bob en Willem naar huis. De mannen sturen drie vrouwen weg, en Wouter verteld dat Jolien, Laura en Michelle naar huis moeten. Als je bent vergeten wie dat zijn, geen paniek, hier kan je alles teruglezen over de singles.  

Temptation Island 2021: het kampvuur

En dan nu het kampvuur. Het is een drukke aflevering en we zijn heel benieuwd hoe de dames reageren hierop. De eerste aan de beurt is Julia. Ze krijgt een beeld waarop een dronken Wouter te zien is. Hij heeft het naar zijn zin. Hij knuffelt een van de singles en zegt vervolgens ‘i love you’. Toch is Julia niet boos dat Wouter die woorden zegt tegen een andere vrouw, omdat hij dus dronken was.

Ayleen op een roze wolk

Next up is Ayleen. Zoals we al voorspelde, krijgt ze de beelden van het ontbijtje met Shallie. De woorden van Afrain zijn duidelijk en de andere dames schrikken ervan. Ayleen gelooft het echter niet en kan zich niet voorstellen dat Afrain valt voor Shallie. Ze zag geen sparkel in zijn ogen dus verliefd is hij absoluut niet. Ayleen op een roze wolk?

Donna is er klaar mee

Dan is de pittige Donna aan de beurt. Ze heeft zich voorbereid op wat ze gaat zien en ze verwacht niet veel goeds. Het eerste beeld is Nico’s date met Presley die vorige aflevering plaats vond. Ze hebben het over zijn relatie met Donna en hij denkt dat Donna er niet meer samen uit wil komen. Slaat die toch niet de plank volledig mis! Verder zie je op de beelden dat Nico het fijn vindt dat hij Presley geen bevestiging hoeft te geven. Dit raakt Donna en die is er nu wel echt klaar mee en ze hoopt zelfs dat hij en Presley samen weg gaan van het eiland, want bij haar hoeft hij niet meer aan te komen. Maar Monica is nog niet klaar, en heeft nog een beeld voor Donna…

De volgende aflevering van Temptation Island 2021

Ze houden ons in spanning want voordat we dat kunnen zien, gaan we naar de sneakpeak van volgende week. Hier zie je dat Nico zijn geheim gaat opbiechten aan Donna en Delphine krijgt haar beelden. We zien niet wat ze te zien krijgt maar leuk is het niet want Delphine is helemaal overstuur. Pfoe, wat een cliffhanger! Dit was de aflevering van deze week, we cant wait for the next one!

Lees hier meer over Temptation Island 2021

Bron: VideolandBeeld: tom cornelissen