News

Dit zijn de deelnemers van Ex On The Beach UK

Wij kunnen niet wachten tot we weer kunnen genieten van een nieuw seizoen Ex on the Beach UK, maar nu zijn er al een aantal namen uitgelekt van een deelnemers die we eigenlijk al kennen… Weet jij al wie er meedoen?

Deelnemers Ex on the Beach UK

Een aantal deelnemers uit het twaalfde seizoen van Ex on the Beach UK zijn nu al uitgelekt, waaronder de enige echte Anton Danyluk die we kennen uit een eerder seizoen van Love Island UK. Hier vond de ware liefde niet, maar wij hebben tijdens dit seizoen wel heel erg kunnen lachen om zijn uitspraken en zijn gekke gewoontes. Volgens The Sun heeft een van Anton zijn exen zich op het laatste moment voor het programma afgemeld, omdat zij een nieuwe boyfriend had gescoord. Wij zijn mega benieuwd wie er voor Anton uit het water gaat komen, want het zou zomaar kunnen dat we Anton zijn ex-liefje Belle uit Love Island gaan terug zien… Een ding weten we alvast zeker met Anton erbij liggen we iedere aflevering dubbel van het lachen!

FOTO: Ayla van Ex on The Beach Double Dutch heeft een compleet nieuwe look

View post on Instagram
 

Andere bekende deelnemers Ex on the Beach UK

Naast Anton gaat de roddel dat er nog een aantal andere bekende gezichten mee doen aan Ex on the Beach UK. Waaronder Ella Rae Wise die we kennen uit het realityprogramma The Only Way Is Essex, George Boyle uit RuPaul’s Drag Race en de winnares van Too Hot To Handle Francesca Farago. Dat belooft een spraakmakend seizoen te worden… Wanneer we het twaalfde seizoen van Ex on the Beach UK kunnen kijken is nog niet bekend, maar in de mean time kunnen we wel genieten van het negende seizoen op Videoland!  

FOTO: dit is de nieuwe vriend van Ex On The Beach Double Dutch-Isidora

View post on Instagram
 

Bron: Love Reality

Must reads 👀