Fashion

Waarom cowboy boots niet in jouw najaarscollectie mogen ontbreken

These boots are made for walking! De herfst is het perfecte seizoen voor het dragen van cowboylaarzen. Ze houden je voeten droog en warm maar zien er ook mega leuk uit. Kortom: deze laarzen zijn een must have voor de herfst. Yééháá cowgirl!

De cowboylaarzen kennen we natuurlijk allemaal van vroeger. Als je ging verkleden wilde de jongens altijd de cowboys zijn en de meisjes een prinses. Maar: times have changed en unisex is helemaal happening. Grote sterren als Kendal Jenner en Gigi Hadid hebben de trend omarmd en zie je de leukste combinaties maken met de laarsjes. Wij hebben op een rijtje gezet waar jouw cowboylaarzen helemaal hot bij staan.

Jurkje met cowboy boots

Een jurkje dragen bij cowboylaarzen is helemaal hot! Het geeft jou vrouwelijke outfit een edgy randje en toch blijft het er netjes uit zien.

cowboy boots

Flair broek met cowboy boots

Om dan toch helemaal in thema te blijven van cowboys is een flair broek ook very cute bij laarzen. Style het af met een leuk topje en je loopt er weer geweldig bij!

cowboy boots

Rokje met cowboy boots

Lange of korte rok, een cowboy boot kan je er makkelijk onder dragen. Leuk voor op een festival of om jou werk outfit net wat meer spice te geven 🙂

cowboy boots

Shorts met cowboyboots

Draag de cowboylaarzen met een short en je verandert in een stylish country girl! Style de outfit af met een riempje of een leuke panty, soo cute!

cowboy boots

Hier kan jij cowboy boots shoppen:

 

Lees ook:

5 x jurkjes waarmee jij ready bent voor de herfst

We mogen weer: de essentials die je nodig hebt voor je eerste feestje buiten

15 x onze favoriete herfst tops voor het najaar van 2021

Beeld: gettyimages