Fashion

De leukste spencers voor de herfst van dit moment (en zo draag je ze!)

In de herfsttrends van 2021 zagen we het al: de dark academia looks zijn helemaal hot. En dat betekent colbertjes, pakken, veel ruitjes en natuurlijk spencers. Dit zijn de leukste spencers voor de herfst van dit moment (en zo draag je ze!)

Dit zijn de leukste spencers voor de herfst

 

Tips om een spencer te dragen

Heb je een spencer gekocht maar weet je niet zo goed hoe je ‘m moet combineren? Geen zorgen, wij hebben drie tips voor je zodat dit sowieso gaat lukken deze herfst. Zeker met de leukste spencers voor de herfst die je hierboven ziet! 😉 

Tips om een spencer te dragen #1 – De witte blouse is altijd goed
Dé tip om een spencer te combineren is simpel: draag er een witte blouse onder. Eigenlijk werkt deze fashiontip altijd goed. Zorg wel voor een blouse die goed zit en mooi is aangesloten, daarmee krijgt je look namelijk nog meer een upgrade. Extra leuk is het als de kraag van je blouse boven je spencer uitkomt. Heel classy!

Tips om een spencer te dragen #2 – Style met een coltrui
Ook een van de beste tips om een spencer te dragen is om ‘m te combineren met een coltruitje. Met een witte spencer kun je kiezen voor een off-white coltrui voor eronder, bij een zwarte spencer kun je voor een zwarte coltrui gaan. Je kunt ook voor een andere kleur gaan, maar als je nog niet goed durft is het altijd slim om een coltrui te kopen in ongeveer dezelfde kleur als je spencer. Dat kan namelijk nooit misgaan! 

Tips om een spencer te dragen #3 – Met een t-shirt en een vestje
Een andere simpele manier om de leukste spencers voor de herfst te stylen is deze. Draag er gewoon een simpel t-shirt onder en combineer de spencer met een vestje in een neutrale kleur. Je kunt er ook voor kiezen om er een zwarte blazer overheen te dragen, dat werkt ook goed! Bovendien is deze look heel handig, je doet namelijk gewoon je vestje of jasje even uit als het te warm is. 

Beeld: iStock