Lifestyle

8 x de leukste hobbywinkels van Nederland

Een hobbywinkel is super leuk, maar waar vind je nou de leukste hobbywinkels van Nederland? Wij hebben de leukste winkeltjes voor jou op een rijtje gezet!

Hobbywinkel Amsterdam

 

Pipoos Amsterdam

De hobbywinkel Pipoos in Amsterdam is echt het paradijs onder de hobbywinkels, omdat het zoveel producten heeft. Zo heeft de winkel onder andere diamond painting, servies versieren en sieraden maken. Hoe leuk is het om je eigen armbandjes te maken die helemaal matchen met jouw outfit? Wij zijn in ieder geval obessed! De winkel zit op de Ceintuurbaan in Amsterdam, maar als je hier niet heen kunt komen, kun je ook gewoon alles online bestellen.

View post on Instagram
 

Mozaïek Lagarto Amsterdam

Deze hobbywinkel in Amsterdam verkoopt alles wat te maken heeft met mozaïek. Zo verkoopt de winkel onder andere mozaïek pakketten, keramiek tegelscherven en decoratie. De winkel zit op de Spaarndammerstraat in Amsterdam, maar je kunt je bestelling ook thuis laten bezorgen via de online wijze! Heb jij al eens iets met mozaïek gedaan?  

View post on Instagram
 

Hobbywinkel Rotterdam

 

De Egel Rotterdam

De hobbywinkel De Egel in Rotterdam is super leuk door de verschillende knutselspulletjes die zij hebben. Zo verkopen zij onder andere haakpakketten, schilderen op nummer en hobby magazines. De Egel zit op de Beijerlandselaan in Rotterdam en ook in deze hobbywinkel kun je alles online bestellen, waarbij je rekening moet houden met ongeveer twee dagen levertijd.

Creative tip: Ga een keer met jouw vriendinnen schilderen op nummer, wedden dat daar hele grappige en bijzondere creaties uit komen?
 

Tijd voor een nieuwe hobby: dít tijdverdrijf past het best bij jouw persoonlijkheid

Het Garenrijk Rotterdam

Het Garenrijk in Rotterdam heeft alles voor breien, haken en borduren. Nu denk je vast: dat is toch iets wat oudere mensen doen? Maar alles is minder waar, want dit is juist super leuk om te doen. Mocht je het een keertje willen proberen dan kun je hier met jouw vriendinnen een workshop volgen en wij weten zeker dat dit heel erg leuk wordt! De winkel zit op de Jonker Fransstraat in Rotterdam en voor een workshop kun je reserveren in de winkel, op Facebook en via de mail. That sounds amazing, right?

View post on Instagram
 

Hobbywinkel Utrecht

 

Hobbyshop Utrecht

De hobbyshop in Utrecht is een echte hobbywinkel op het gebied van kleuren en tekenen. Zo verkoopt de winkel onder andere potloden, design papier en mooie stempels. Dus als je gek bent van designen zit je hier helemaal goed! De winkel zit op de Nachtegaalstraat in het centrum van Utrecht, maar als dit net te ver weg is, kun je alles ook online bestellen.

View post on Instagram
 

Swaak 1892 Utrecht

Ben jij helemaal gek van speksteen en beeldhouwen? Dan zit je in deze hobbywinkel goed. In deze winkel hebben ze onder andere zelf kaarten maken, maquette en modelbouw en dus ook alles wat je nodig hebt voor speksteen en beeldhouwen. Wij zijn echt obsessed met deze creatieve walhalla. Jij ook?

Bored no more: dit zijn 10 leuke dingen die je thuis kunt doen

View post on Instagram
 

 

Hobbywinkel Den Haag

De Beeldhouwwinkel Den Haag

In de Beeldhouwwinkel in Den Haag is een super leuke hobbywinkel waar ze alles hebben op het gebied van beeldhouwen. In de winkel kun je allerlei gereedschappen kopen, maar je kunt hier ook een hoop cursussen volgen. Zoals onder andere steenbeeldhouwen, houtbeeldhouwen, boetseren, keramiek maken en bronsgieten en smeden. Al met al de keuze is reuze bij De Beeldhouwwinkel in Den Haag! De winkel zit op de Maanweg in Den Haag en is zeker een bezoekje waard, maar je kunt ook alles online bestellen.  

View post on Instagram
 

Steekje Meer! Den Haag

Bij de hobbywinkel Steekje Meer is de handwinkel van Den Haag. Hier kun je de mooiste gebreide truien, sjaals of gehaakte amigurumi kopen. De winkel heeft als enige van alle hobbywinkels uit dit lijstje geen onlinewebsite, maar dat maakt de winkel zeker niet minder leuk! De winkel zit op de laan van Nieuw Oost-Indië in Den Haag, dus have fun girls 😉

View post on Instagram
 

Beeld: I Stock