Lifestyle

Instagram VS reality: dit zijn de mooiste pareltjes van het internet #12


De foto’s die je op Instagram ziet, zijn niet altijd even realistisch. Sommige foto’s zijn zelfs zo bewerkt dat ze eerder op een droom lijken dan op de realiteit. Gelukkig laten veel influencers ook hun outtakes zien achter de foto. Tijd voor een nieuwe Instagram vs reality!

Instagram vs reality #1 – Rianne Meijer op Ibiza
Dat Rianne Meijer de koningin van de Instagram vs reality is, weten we inmiddels wel. Maar wist je dat ze ook hilarisch is op TikTok en haar Instagram Reels? Dit pareltje wil je zéker niet missen. 😉  

View post on Instagram
 


Instagram vs reality #2 – Deze radiopresentatrice deelt haar outtakes Deze Britse radiopresentatrice doet ook mee aan Instagram vs reality en deels haar outtakes. Want ja, laten we eerlijk zijn: naast de knappe selfies zitten altijd een paar foto’s die je liever niet op Insta zou posten…

View post on Instagram
 


Instagram vs reality #3 – Zo ziet je lichaam er echt uit
Maak je wel eens een selfie tijdens of na een work-out? Grote kans dat je je buik dan een beetje intrekt. Deze influencer laat zien dat je lichaam er tijdens de work-out en tijdens het posten van de foto er heel anders uit kan zien. En beide zijn oké!

View post on Instagram
 


Instagram vs reality #4 – De juiste pose is alles
We zien het vaker bij Instagram vs reality: je pose op de foto zorgt vaak voor een heel ander plaatje. Deze Instaboy zet zijn skills in op Ibiza, maar deels gelukkig ook de hilarische outtake. Hahaha! (PS: Hier vind je de leukste hotspots op Ibiza)

View post on Instagram
 


Instagram vs reality #5 – Je hoogtevrees overwinnen
Sommige influencers gaan ver voor de perfecte foto. Op een hoog gebouw zitten en uitkijken over de stad terwijl je hoogtevrees hebt bijvoorbeeld. Go Sierra! 

View post on Instagram
 

Beeld: Pexels