News

Is dit het geheim dat Nico in de volgende aflevering van Temptation Island 2021 gaat onthullen?

In de vorige aflevering van Temptation Island 2021 zagen we dat Delphine een wel heel schokkend geheim over Bert moest opbiechten, maar nu is het de beurt aan Nico om een geheim voor Donna op te biechten… Oh my god

Geheim Nico Temptation Island 2021

In de vorige aflevering van Temptation Island 2021 zagen we dat Nico een groot geheim had voor Donna. Volgens Love Reality gaat Nico aan het einde van het kampvuur in de volgende aflevering van Temptation Island 2021 dan ook opbiechten, dat hij tijdens zijn relatie met Donna ook met een ander meisje heeft gezoend. Drama alert!  Eerder zagen we natuurlijk al dat Donna nadacht over de financiële afhandeling als zij uit elkaar gaan. Dus wij kunnen na deze bekentenis wel met zekerheid zeggen dat dit koppel Temptation Island 2021 niet zal overleven, right?

FOTO: Delphine uit Temptation Island heeft een compleet andere look

De rest van het tweede kampvuur

Tijdens het tweede kampvuur is niet alleen Donna in schok door de bekentenis van Nico. Ook voor Aylin is het gedrag van Efrain niet leuk en als we de single Fatih mogen geloven komt er nog een “ziek” verhaal aan over Aylin en hem. Wij zijn heel erg benieuwd naar de volgende aflevering en kunnen nu al niet wachten erachter te komen wat dat “zieke” verhaal over Aylin nou is… Ben jij ook zo benieuwd?

View post on Instagram
 

 

ZIEN: Dit is de uitgelekte foto van Temptation Island Bert en een ander meisje

Bron: Love RealityBeeld: RTL

Must reads 👀