Lifestyle

Hier drink je de lekkerste cocktails tijdens International Vodka Day

Op 4 oktober is het International Vodka Day en die dag kunnen we niet voorbij laten gaan zonder te genieten van lekker glas wodka. Wij hebben de leukste wodka hotspots in Amsterdam voor jou op een rijtje gezet, zodat jij tijdens International Vodka Day los kunt gaan, girl!

 

Dit zijn de hotspots voor de lekkerste cocktails tijdens International  Vodka Day

 

Super Lyan

Tijdens International Vodka Day zit je voor de lekkerste cocktails bij Super Lyan goed. Deze bar heeft drie wodka cocktails, zoals onder andere de Espresso Martini die in een ander jasje is gestoken. Deze Espresso Martini is namelijk gemaakt van Rye Vodka, espresso en Kvass likeur wat echt een bizar lekkere smaak geeft! Is een Espreso Martini niet helemaal jouw ding? Geen probleem deze bar heeft namelijk ook de Schiedam Spritz en een East 8 Straight up cocktail! Reserveer jij alvast jouw tafel?

Dit zijn de bekendste cocktails ter wereld

No Rules

De bar No Rules is een absolute hotspot in de Pijp. Tijdens International Vodka Day heb je hier dan ook keuze uit de Pornstarish cocktail en de Cucumber fields cocktail die bij veel vast klanten vooral erg goed in de smaak valt. Deze cocktail is gemaakt van 42 below vodka, komkommer, bitters en limoen. Worden de vodka cocktails je iets te veel? Dan kun je hier ook heerlijk eten, zodat de kater de ochtend erna iets minder is!

Katertje? Dit is waarom je kater erger is dan normaal

 Vessel

Vessel heeft heerlijke cocktails, maar vooral het mooiste uitzicht van dit lijstje. Deze bar kijkt namelijk uit op het IJ wat jou een super luxe gevoel geeft!  Tijdens International Vodka Day is de House Espresso Martini een van de lekkerste cocktails van het restaurant. Deze cocktail is gemaakt van Ketel One Vodka, vanille, krachtige espresso en een beetje kardemom. That sounds amazing, right? Ook aan lekkere food is er in dit restaurant geen gebrek, want zij hebben allerlei lekkere vega, vegan en andere soorten gerechtjes! Met wie bezoek jij 4 oktober deze bar?

Wil je proberen: zo maak je vanille vodka chai tea

 

TwentySeven

De bar TwentySeven bevindt zich in het boetiekhotel Twenty Seven in het centrum van Amsterdam. Hier kun je genieten van de Pornstar Martini met champagne, de Negroni of van de enige echte International Vodka Day klassieker de Espresso Martini. Is dit nog niet spannend genoeg voor jou? Laat je dan verrassen door een smaakcombinatie van de bartenders in TwentySeven. Have fun, girls!

NENI

Bij de lemonman bar van NENI Amsterdam kun je tijdens Vodka Day proosten met een Juicy Goosy. Dit is een cocktail bereid met Grey Goose Vodka, perensap, ananassap en kaneel siroop. Combineer de cocktails hun populaire hapjes Nuriels Falafal of Hummus met pitabrood. Yummy dat klinkt lekker!

Amstel Bar

De Amstel Bar is een luxe bar in het InterContinental Amstel-hotel en is de perfecte plek om tijdens 4 oktober een lekkere cocktail te drinken. Hun fave cocktail is de cocktail met kristalhelder ijs, zoete vruchten en bittere spritz en als we eerlijk zijn klinkt dat ook wel heel erg lekker! Je kunt van jouw cocktailavondje ook een dinertje maken, want deze bar heeft heerlijke pittige teriyaki en zoete mango relish. Met wie ga jij tijdens Vodka Day romantisch eten?

Celia Amsterdam

Bij de bar Celia in Amsterdam moet je de Passionfruit Sour echt een keer proberen. Deze cocktail bevat passievrucht, ananas, limoen en natuurlijk wodka waardoor hij naast heel erg lekker ook nog eens super fris is. Celia zit in het centrum van Amsterdam en is een beetje Amerikaans ingericht. Hoe leuk?

Beeld: I Stock