News

FOTO: Delphine uit Temptation Island heeft een compleet andere look

Delphine uit Temptation Island krijgt tijdens dit seizoen bakken met haat over zich heen en dat is natuurlijk heel sneu. Nu is de girl twintig kilo afgevallen en is zij echt helemaal onherkenbaar!

Delphine uit Temptation Island 2021 onherkenbaar  

De meeste girls uit Temptation Island 2021 zijn helemaal afgetraind voordat ze aan het programma meedoen, maar bij Delphine was dit niet het geval. Als ze tijdens een Q&A op Instagram de vraag krijgt of ze is afgevallen, vertelt de girl er werk van te hebben gemaakt en sinds de opnames al twintig kilo te zijn afgevallen. Wow, wij vinden dit heel erg knap en dat in nog minder dan vier maanden tijd. Lieve Delphine, je was tijdens je deelname aan Temptation Island 2021 al een prachtige vrouw, maar met deze look ben jij echt onherkenbaar en weten wij zeker dat Bert nu nog meer spijt heeft dat hij jou zo heeft behandeld!

View post on Instagram
 

Heeft Delphine uit Temptation Island 2021 spijt van haar deelname?

In de Q&A wordt ook de vraag gesteld of Delphine spijt heeft van haar deelname aan Temptation Island 2021 en op die vraag beantwoordt ze dan ook: “Nee, ik heb daar veel geleerd. Of ik nog samen ben met Bert? Dat mag ik nog niet vertellen, daarvoor moet je blijven kijken.” Wij zijn heel erg benieuwd of Delphine nog samen is met Bert en wij kunnen nu al niet wachten op het benodigde drama van donderdag, want dan is het natuurlijk weer kampvuur time!

Temptation Island-Milou en Megan krijgen documentaire over Only Fans

View post on Instagram
 

Bron: Love Reality