Films & Series

Netflix films: Me Before You

Tijd voor een goede film? Good news. Elke week delen wij een filmtip met jou van onze favoriete Netflix films, zodat jij je niet hoeft te vervelen. Geen keuzestress dus op jouw Netflix abonnement, dat scheelt weer een halfuur zappen. De tip van deze week: Me Before You. 

Netflix filmtip: Me Before You

Als je al in your feels bent of wanneer je gewoon zin hebt in een film om lekker een potje bij te janken, dan is deze film – Me Before You – perfect voor jou. Een fijne tranentrekkende en romantische film met onder andere Emilia Clarke (Game of Thrones) en Sam Claflin (Love, Rosie). Lees gauw verder waar ‘ie ook alweer over gaat.

View post on Instagram
 

Het verhaal 

In Me Before You, dat gebaseerd is op het succesvolle boek ‘Voor jou’ van Jojo Moyes neemt Lou – die meestal van baan naar baan springt – de zorg van Will op zich. Will is een jongeman wiens leven compleet veranderd is na een ernstig ongeluk en iemand die het leven niet meer helemaal ziet zitten. Lou is vastberaden daar verandering in te brengen en uiteindelijk brengt de liefde hun samen in momenten waarop ze het beiden niet verwachten. *Cry*

Jaar: 2016
Leeftijd om te kijken: 12 jaar
Duur: 1 uur en 50 minuten
Categorie: Emotioneel, romantisch

Bron: NetflixBeeld: Brunopress, Instagram