Lifestyle

Zin in een baddermomentje maar geen bad in huis? Dan heb je een Tubble nodig in je leven

De donkere dagen staan voor de deur en dat betekent voor ons dat we de komende maanden liever niet bij het zwembad zitten maar onszelf onder willen dompelen in een warm bad – letterlijk. Muziekje erbij, kaarsje aan, thee binnen handbereik, de iPad of een lekker magazine in je hand en chillen maar. 

Helaas is niet iedere badkamer voorzien van een bad omdat het er simpelweg niet in zit of dat er niet de ruimte voor is. Maar ja, wat moet je nou als je een enorme zin hebt om in bad te gaan? Dan is Tubble misschien wel je nieuwe beste vriend de komende maanden. Dit opblaasbare bad komt in twee verschillende formaten (140cm x 68cm x 46cm en 156cm x 82cm x 52cm) waardoor het vrijwel in elke badkamer past. Omdat het opblaasbaar is, is een paar centrimeter krappere ruimte geen probleem. Je vult ‘m simpelweg met wat minder lucht. Oppompen is trouwens ook binnen no time gedaan met de elektrische pomp die bij het bad geleverd wordt. 

Na het badderen laat je de Tubble gewoon leeglopen in het doucheputje en droog je ‘m even af met een handdoek. Opvouwen maar en je bergt ‘m gewoon op in de bijgeleverde zak. De uitgebreide review lees je hier. Wij weten wel waar wij onszelf of onze dierbaren (je moeder bijvoorbeeld) op gaan trakteren dit najaar… Je bestelt het Tubble opblaasbad hier!

Beeld: Michelle Helmigh