News

ZIEN: Dit zijn de eerste beelden van Are You The One Nederland

Redactie

Wij kunnen niet wachten tot we het seizoen van Are You The One Nederland kunnen bingewatchen. Nu zijn eindelijk de eerste beelden naar buiten gekomen en als we die mogen geloven gaat dit een heel heftig seizoen worden…Drama alert!

Eerste beelden Are You The One Nederland

Op de eerste beelden van Are You The One Nederland is te zien dat de tien single-mannen en vrouwen de uitdaging op perfecte matches helemaal aangaan, want er wordt al aardig op los geflirt. Zo is te zien dat het vooral veel over bedpartners gaat, wordt er al getongd en is te zien dat twee singles uit beeld samen sneaken… Jongens wat gaan jullie doen? Maar er is niet alleen lust te zien, het benodigde drama is natuurlijk ook al aanwezig. Zo vindt een girl Boudewijn al leuker dan hij haar en wordt er veel gespeculeerd over aanrakingen in bed. Wij zijn heel erg benieuwd wat er allemaal nog meer gaat gebeuren, maar gelukkig hoeven we niet lang te wachten en kunnen we het eerste seizoen van Are You The One Nederland al vanaf 15 oktober op Videoland watchen. Ga jij ook kijken?

View post on Instagram
 

 

Waar gaat Are You The One Nederland over?

In het datingprogramma Are You The One Nederland is het de bedoeling dat tien mannen en tien vrouwen erachter komen wie hun perfecte match is op basis van de wetenschap. Door middel van opdrachten als de Truth Booth en Match Up Ceremonies moeten de singles er zelf achter komen wie deze perfecte match zou kunnen zijn. Als de hele groep erin slaagt om hun match te vinden gaan ze aan het einde van het programma ze niet alleen met hun geliefde naar huis, maar ook met een geldbedrag van € 200.000,-. Denk jij dat de singles snel hun match zullen vinden? Wij zijn heel erg benieuwd en gaan zeker kijken, want de knappe Kaj Gorgels zal dit seizoen presenteren! 

View post on Instagram
 

Beeld: Beeld: Mark Engelen, Videoland

Must reads 👀