News

Dit is alles wat we weten over de vriendin van Formule-1 coureur Charles Leclerc

De Formule-1 coureur Charles leclerc is super knap, maar helaas heeft hij net als Max Verstappen zijn hart al vergeven aan een prachtige dame! Weet jij nog niet wie de vriendin van Charles leclerc is? Lees dan vooral door.

Wie is de vriendin van de Formule-1 coureur Charles leclerc?

De vriendin van de Formule-1 coureur Charles leclerc is de 22-jarige Charlotte Siné die net als haar vriend uit Monaco komt. Charles en Charlotte hebben pas twee  jaar een relatie, maar kennen elkaar eigenlijk al veel langer. De girl woonde vroeger namelijk altijd al met haar familie naast de moeder van Charles. Wow Charles is dus gevallen voor de girl next door en als je het ons vraagt, is dit echt de perfecte love story!

Alles over de vriendin van Formule-1 coureur Lewis Hamilton

View post on Instagram
 

 

Wie is Charlotte Siné: de vriendin van de Formule-1 coureur Charles leclerc?

Charlotte Siné is model en met meer dan driehonderdduizend volgers op Instagram ook zeker een influencer. Naast haar modellen carrière heeft Charlotte ook een bedrijfje in het op pimpen van sneakers en als we de foto’s mogen geloven kan zij dit echt heel erg goed. Zulke sneakers willen we hebben! Maar dat was nog niet alles, Charlotte studeert ook architectuur en heeft een klein bedrijfje in handgemaakte sieraden, samen met haar zus Valentine Siné. Het bedrijfje van de zussen heet Secret Treasure Charms en heeft vooral veel oorbellen en kettinkjes, die in lieve kleurtjes verkrijgbaar zijn!

Charlotte is met alles wat zij doet dan ook een goed voorbeeld van the beauty and the brains en wij vinden haar super leuk! Hoop jij ook dat Charles en Charlotte nog lang bij elkaar blijven?

View post on Instagram
 

Bron: CosmopolitanBeeld: Getty Images