News

Je kunt nu overnachten in een Louis Vuitton hotel (en niet voor een prikkie)

Louis Vuitton is misschien wel een van de meest bekende modemerken in de wereld. Ze staan bekend om prachtige producten, maar tegelijkertijd ook om de behoorlijke prijskaartjes die eraan hangen. Louis Vuitton Moët Hennessy heeft nu ook een hotel geopend. En je raadt ’t al: ook daar zul je diep voor in de buidel moeten tasten.

Een nachtje verblijven in het Louis Vuitton hotel in Parijs klinkt als een droom. En mocht je het liefst niet zoveel geld uitgeven aan een overnachting, dan zal dit helaas een droom blijven. Vanaf ongeveer 1200 per nacht kun je een kamer boeken. De kleinste kamer, om precies te zijn. Voor de grote suites betaal je maar liefst 4000 euro of zelfs meer. Inclusief ontbijt, dat dam weer wel. 

Louis Vuitton Hotel

Het hotel draagt de naam Cheval Blanc Paris en is te vinden aan de Seine, in Parijs. Het hotel is voorzien van alle gemakken. En mocht je even van je veel te dure kamer af willen, dan kun je ook in de lift stappen, en nóg meer geld uitgeven in de LVMH-mall (Louis Vuitton Moët Hennessy). Even wegdromen? Met de foto’s hieronder heb je alvast een inkijkje in het hotel. 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Bron: chevalblanc.comBeeld: iStock

Must reads 👀