News

Met deze te schattige vaasjes voeden jouw planten zichzelf

Voor jezelf zorgen kan soms al een hele klus zijn. Laat staan voor planten zorgen. Ben jij ook niet zo’n geweldige verzorger voor de planten in je huis, en wil er nog weleens een het loodje leggen? Dat is totaal begrijpelijk. Dat water geven schiet er soms gewoon even bij in. Gelukkig houden deze water drinkende dierenvaasjes jouw plantjes met gemak in leven!

Drinking animal planter

Ze zijn niet alleen handig, maar ook nog eens ontzettend schattig. Als je je plantjes in dit keramieken vaasje pot, zullen ze groeien als kool. Het enige wat je af en toe hoeft te doen is water toevoegen aan de drinkbakjes. Dus nog steeds zelf water geven, maar wel een stuk minder vaak. Er is voor ieder wat wils: kikkers, katten, honden, panda’s, je kunt ze allemaal scoren.

De ‘drinking animal planter’ is te koop bij Firebox en kost €13,95. Niet duur, en zeker niet als je even denkt aan al die plantenlevens die je ermee kunt redden. Deze plantjes voeden zichzelf, dus daar hoef je je in ieder geval niet meer druk om te maken. Ideaal, niet?

 

Bron: Firebox.com