News

Nu op Netflix: documentaire Britney vs. Spears

Al het nieuws over Britney Spears van de laatste jaren is je waarschijnlijk niet ontgaan. De zangeres staat inmiddels al dertien jaar onder toezicht van haar vader. Fans maken zich al jaren zorgen over Britney, en ook Britney zelf wil niet meer onder toezicht van haar vader staan. Een gemaakte documentaire over Britney Spears en haar verhaal is vanaf vandaag te zien is op Netflix.

In de trailer van de documentaire hoor je Britney al zeggen: “Dit duurt al dertien jaar en het is genoeg geweest.” Met deze dertien jaar verwijst ze naar de periode waarin haar vader ‘curatorschap’ over haar heeft. Dit wil zeggen dat haar vader, genaamd Jamie Spears, zeggenschap heeft over haar leefomstandigheden, geld en gezondheid. Oftewel: hij bepaalt grotendeels hoe haar leven eruitziet. Iets waar Britney inmiddels helemaal klaar mee is. Ze is dan ook een rechtszaak gestart.

Netflix documentaire: Britney vs. Spears

In de documentaire kunnen we door middel van interviews en ander beeldmateriaal zien hoe Britney’s leven eruitziet en hoe ze zoekt naar vrijheid. Vanaf vandaag is de docu ‘Britney vs. Spears’ te zien op Netflix. Hieronder kun je de trailer alvast bekijken.  

Watch on YouTube

Beeld: iStock

Must reads 👀