News

Babynews: KJ Apa is vader geworden van zijn eerste kindje

Het kindje van KJ Apa en zijn vriendin Clara Berry is eindelijk geboren en het is een baby boy! Wij zijn gek op de naam van het kindje, weet jij al hoe hij heet?

Deze rondleiding op de Riverdale-set laat je verbazen hoeveel er nep is in de serie

KJ Apa is vader geworden

Op Instagram maakt de vriendin van KJ Apa de geboorte van hun zoontje bekend en schrijft bij een super lieve foto: “Sasha Vai Keneti Apa is geboren op 23 september. Hij is volmaakte perfectie. Ik heb het geluk dat ik nu de twee mannen van mijn leven heb, die mijn hart vullen met deze gigantische liefde.” Wat een zoete tekst en ondanks er nog niet zoveel van het kindje te zien is op de foto, kan het niet anders dan dat hij heel erg knap wordt met zulke ouders! 

 

Riverdale baby’s

De Riverdale-ster Vanessa Morgan heeft ook op het nieuws gereageerd en schrijft onder de foto dat het kindje van KJ Apa sowieso de bestfriend van haar zoontje River zal gaan worden. Vanessa neemt haar zoontje namelijk geregeld mee naar de set van Riverdale en hoe leuk zou het zijn als de twee daar samen kunnen spelen. Wij kunnen niet wachten op de foto’s van deze schattige playdates!

 

Beeld: Getty Images