Films & Series

OMG! Teen Wolf komt terug mét een deel van de originele cast

Na al die jaren lang te hebben moeten wachten is het dan ein-de-lijk zover: Teen Wolf is terug! Of nou ja, Teen Wolf komt terug. Met een film. In 2022. Dat duurt nog even, maar dat mag de pret niet drukken. En misschien nog wel het beste nieuws, de originele cast komt ook voor een deel terug. 

Teen Wolf film

Meestal als filmmakers zeggen ‘met een deel van de originele cast’, dan bedoelen ze de bijpersonen uit een serie of film (en vaak willen we dat niet echt, oeps). Dat dachten we ook bij de bekendmaking van de Teen Wolf film, maar oké, houd je vast. Scott McCall, a.k.a. Tyler Posey, a.k.a. de hoofdrolspeler, komt gewoon terug! Kan dit nog beter worden? Als Dylan O’Brien – Scott’s BFF Stiles – meedoet, is het feest helemaal compleet. 

Instagram video

Bij de bekendmaking van de film plaatste het officiële account van Teen Wolf een video met daarin een boodschap die ons heel eerlijk gezegd wel even raakte: We’ve heard your howls, and we’re howling back…” 

Productie

We weten natuurlijk nog niet hoe de film eruit gaat zien of wie er allemaal in mee gaan spelen. Wel weten we dat Jeff Davis, die ook de serie heeft gemaakt, de Teen Wolf film ook gaat produceren. Nou, dan weten we in ieder geval dat dat goed zit. Wij hebben er heel veel zin in!

Bron: Instagram, SuperguideBeeld: Brunopress, Instagram