Films & Series

The Circle seizoen 3 is on: dit is de recap van aflevering 9 t/m 12

Na de eerste drie afleveringen van The Circle en aflevering 4 t/m 8 wordt het spel steeds harder gespeeld. Er gaan populaire kandidaten naar huis, er komen nog een paar nieuwe mensen bij én het is hard tegen hard in The Circle Chat. Dit is de recap van The Circle aflevering 9 t/m 12.

The Circle seizoen 3: dit is de recap van aflevering 9

Aflevering 8 van The Circle seizoen 3 eindigde met een enorme cliffhanger. Influencers Nick en Daniël moesten beslissen welke twee kandidaten er naar huis moesten. En dat mogen ze individueel doen! Een heftige beslissing. Nick kiest er uiteindelijk voor om de populaire en lieve Ruksana naar huis te sturen en Daniël haalt catfish Jackson (Rachel) uit het spel. Bye, bye! 

Voordat Jackson aka. de knappe Rachel naar huis gaat, gaat ze nog wel even langs bij ‘Daddy’ Nick. En dat wordt een behoorlijk flirty gesprek. De twee spreken zelfs af om na The Circle seizoen 3 elkaar te zien. Een nieuw The Circle-koppel in wording? Who knows! Ondertussen gaat Ruksana langs bij Daniël en wordt er veel geknuffeld. Hét bewijs dat er ook echte banden worden opgebouwd in The Circle.

Aflevering 9 gaat in razend tempo voorbij, maar niet zonder drama. De groep is namelijk boos op Nick omdat hij Ruksana naar huis heeft gestuurd en veel kandidaten willen #justyceforruksana en smeden nieuwe bondjes. Het is nu The Band (Nick, Isabella en Ashley) tegen Viva La Revolution (Kai, James en Daniël). Ook vertrekt Nick’s alterego Vince en komt er een échte nieuwe kandidaat bij. Zeg hallo tegen gamergirl Jacki, de meest gewilde bondgenoot in The Circle seizoen 3.

The Circle seizoen 3: dit is de recap van aflevering 10 en 11 

In aflevering 10 van The Circle seizoen 3 zien we dat Jacki voor de Viva La Revolution-groep gaat. Aangezien iedereen Jacki als bondgenoot wil hebben, krijgt ze ook een uitnodiging van de groep van Nick. Alleen die slaat ze eerst even af… Een overwinning voor de groep van Kai of gaat Jacki later toch voor Team Nick? Dat moeten we nog ontdekken. Ondertussen hoopt Viva La Revolution om Jacki binnen te hengelen en dat lukt aardig via de oprechte woorden van James.

De spanningen in de groep lopen hoog op en het is hard tegen hard. Uiteindelijk worden Nick en James als influencers gekozen, die samen moeten kiezen wie ze opgeven. Uiteindelijk gaan ze voor Daniël uit Team Viva La Revolution. Een heftige klap. Daniël spillt dan ook meteen the tea in zijn eindvideo in The Circle seizoen 3 en geeft Isabella (die eigenlijk Sophia is) goede raad mee. Daarna is het even tijd voor wat minder drama en wordt er in The Circle Yearbook en The Circle Prom gezellig met elkaar gechat en gedanst. Hoewel, er komen ook sad stories voorbij omdat de kandidaten vertellen waar ze het prijzengeld van 100.000 euro aan zouden uitgeven. Instant een traantje wegpinken!

The Circle seizoen 3: dit is de recap van aflevering 12 (en de finale is in zicht!)

De finale is nu echt in zicht. Er komen geen nieuwe spelers meer bij. Een van de kandidaten die nu in The Circle seizoen 3 zit wordt de winnaar van het spel en gaat met 100.000 euro naar huis. Voordat de finale begint, krijgen de kandidaten videoboodschappen van familie en vrienden. Hoe lief! Maar Nick zet alles meteen weer op scherp na de lieve boodschappen en vertelt aan Kai en James dat hij met hen naar de finale wil. Alleen wil hij dat intussen ook nog met The Band… niet zo betrouwbaar, die Nick.

Nick flirt ondertussen door met Isabelle – dat de lesbische Sophie, die zich voordoet als haar zus Isabella, steeds lachwekkender vindt. En dan is het alweer tijd voor de laatste ronde stemmen. De Top-2 blijft geheim (de influencers weten dit ook niet van elkaar), maar als kijkers zien we dat Nick en James opnieuw het lot van iedereen in handen hebben. In The Hangout chatten de mannen anoniem met elkaar en moeten ze tot een besluit komen. Uiteindelijk wordt new girl Jacki naar huis gestuurd en moet James dit zelfs face-to-face (!) aan haar vertellen. Geen gemakkelijke taak. Maar alles is oké en het spel gaat weer door. De finale is in aantocht en er zitten nog 5 kandidaten in het spel. Maar wie gaat er winnen? Dat zien we 29 september!

The Circle seizoen 3 aflevering 13 aka de finale staat op 29 september op Netflix. En uiteraard lees je op Girlscene de recap!

 
Beeld: iStock

Must reads 👀