Lifestyle

Dit zijn de leukste kerstmarkten in Europa 2021

Christmas is coming en door een kerstmarkt te bezoeken kom je alvast helemaal in de kerstsferen. Lees vooral verder, want wij hebben de leukste kerstmarkten in Europa 2021 op een rijtje gezet!

Mooiste kerstmarkten Europa 2021

De leukste kerstmarkten in Europa van 2021 zitten voornamelijk in Duitsland, omdat de kerstmarkten daar het meest over de top zijn en dit jaar ook doorgaan! Mocht je liever niet de grenzen op zoeken voor een bezoekje aan de kerstmarkt, zit er ook een hele mooie in ons eigen kikkerlandje!

Merry Christmas: deze Monopoly kerst-editie is onmisbaar tijdens kerst 2021

Kerstmarkt in Keulen

In Keulen zijn er meerdere kerstmarkten waar je met een rondje door de stad ze allemaal in een dag kunt zien. Op de kerstmarkt van Keulen is vooral glühwein en andere typisch Duitse recepten te koop, maar je kunt ook genieten van de engeltjesmarkt in de stad. Naast kraampjes is er op de kerstmarkt ook een schaatsbaan te vinden, wat natuurlijk super romantisch is in al die kerstsferen. De kerstmarkt is van 19 november tot de laatste dag voor kerstmis geopend. Dus wees vooral niet te laat, want deze kerstmarkt wil je niet missen!

 

Kerstmarkt in Valkenburg

De kerstmarkt in Valkenburg aan de Geul is een van de leukste kerstmarkten in Europa van 2021. In Valkenburg kun je genieten van de talloze kraampjes, kerstgrotten en miniatuurdorpjes. That sounds amazing! De kerstmarkt in Valkenburg is van 12 november tot en met 9 januari geopend. Als je deze markt wil bezoeken moet je er wel rekening mee houden dat je de tickets van tevoren moet kopen!  

Kom in de kerstsfeer: alvast de leukste kerstfilms op Netflix van 2021

Kerstmarkt in Düsseldorf

In Düsseldorf is de kerstmarkt mega groot, zo zijn er heel veel kraampjes, is er een schaatsbaan en is er een reuzenrad waarin jij de hele stad kunt zien. Gaaf! De kerstmarktjes zijn verspreid over de hele stad waardoor jij steeds in een ander gedeelte van de stad terechtkomt. De kerstmarkt in Düsseldorf is van 18 november tot en met 30 december geopend. Ga jij er naartoe?

Kerstmarkt in Münster

De kerstmarkt in Münster is in de binnenstad en geeft door alle kerstlampjes een magisch als je daar bent. De kerstmarkt in Münster is vergeleken met de andere steden vrij klein. Dit hoeft natuurlijk geen probleem te zijn, want er zijn nog genoeg andere dingen in Münster te doen. Zo kun je hier heerlijk shoppen in de binnenstad of genieten van de sfeervolle restaurantjes! De kerstmarkt is geopend van 22 november tot 23 december 2021. Mocht je hier een nachtje willen blijven slapen, dan is het verstandig om snel te reserveren, want de hotels zitten hier altijd snel vol!

 

Kerstmarkt in Straatsburg

Straatsburg is de hoofdstad van de kerstmarkt en is met stipt de mooiste kerstmarkt van Europa. In Straatsburg zijn meer dan 300 kraampjes, een schaatsbaan en talloze versierden kerstlampjes te vinden, waardoor jou het hier aan niks zal ontbreken. De kerstmarkt is van 19 november tot 31 december geopend. Om naar deze kerstmarkt te gaan moet je een eindje rijden geen probleem vinden, want deze kerstmarkt bevindt in Noord-Frankrijk. Ideaal voor een girls trip naar Frankrijk, right?

Beeld: I Stock