Astrologie

Oeps: deze sterrenbeelden worden het snelst jaloers

sterrenbeelden-jaloers

Heel eerlijk gezegd praten we er niet graag over, maar af en toe kan het voorkomen dat we gewoon een beetje jaloers worden. Maar een beetje gezonde jaloezie is helemaal niet erg, toch? Guess what? Volgens de astrologie zijn deze sterrenbeelden de meest jaloerse types.

Deze sterrenbeelden zijn vaak jaloers

Krijg je nogal snel de kriebels wanneer je lover met iemand anders staat te ‘flirten’ of kun je het gewoon écht niet zo goed hebben wanneer die ene vriendin zowat elke maand op vakantie gaat? Dan zou je zeggen dat de jaloezie een beetje naar boven komt kruipen. Heb je dit wel erg vaak? Dan kan het heel goed zijn dat jij een van deze sterrenbeelden hebt.

Ram (21 maart tot 19 april)

Rammen zijn ontzettend impulsief en springen vaak van de hak op de tak. Maar als anderen dit doen vinden ze dat niet zo fijn. Dit teken heeft moeite met mensen vertrouwen en als iemand zich dan inderdaad een beetje verdacht gedraagt óf dingen doet die jij graag zou willen doen – dan is de jaloezie maar moeilijk te onderdrukken.

Maagd (23 augustus tot 22 september)

Maagden zijn heel erg perfectionistisch en vergelijken zichzelf constant met anderen. Als iemand iets heeft of doet wat jij ook graag wil, of wat jij bijvoorbeeld iets minder hebt, dan wordt je als Maagd snel jaloers. Niet omdat je een misgunner bent, maar omdat je graag té perfect wil zijn.

Lees ook:
Oeh la la: deze 5 sterrenbeelden kunnen het beste flirten

Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Een van de meest gepassioneerde sterrenbeelden is de Schorpioen. Ze hebben een sterke wil en wanneer ze een doel voor ogen hebben, laten ze zich door niets of niemand tegenhouden. Vooral in relaties kun je hierdoor best wel jaloers uit de hoek komen, wat weer kan zorgen voor ruzies waar niemand op zit te wachten.

Steenbok (22 december tot 19 januari)

Steenbokken zijn heel ambitieus en hebben net als de Schorpioen een hele sterke wil. Komt iemand in de weg te staan van jouw plannen, dan word je gauw jaloers. Dit teken kan soms bezitterig overkomen, maar dat doen ze niet expres. Het is gewoon de ambitie die ze hebben.

Beeld: mean girls